Zilele 28 și 50 din aprilie

Sărbătorirea Spitalului General Universitario Gregorio Marañón următoarele câteva zile 26 și 28 în aprilie a XXIV-a ediție a maratonului de donare de sânge, organizat în colaborare cu Centrul de Transfuzii din Comunitatea Madrid, cu scopul de a conștientiza profesioniștii și utilizatorii despre importanța acestui altruist. gest care contribuie la salvarea de vieți. Donația se poate face la punctul obișnuit de colectare situat în Sala de donatori a Spitalului Medico-chirurgical (parter) și în cinematograful Spitalului Materno-Copil (etaj 1), neîntrerupt de la ora 8.00 până la

. ore.

A douăzeci și patra ediție a maratonului de donare organizat de Spitalul Gregorio Marañón urmărește angajamentul de solidaritate și conștientizarea tuturor cu privire la importanța donării de sânge, nu doar cu ocazii temporare, ci și pe tot parcursul anului, deoarece sângele este o marfă rară care nu poate fi fabricată.

Maratoanele urmăresc creșterea numărului de donatori și donații și sporește astfel autosuficiența sângelui și a produselor din sânge. Îngrijirea spitalicească nu ar fi posibilă fără componente sanguine, esențiale pentru îmbunătățirea și salvarea vieții multor oameni, care pot fi obținute doar prin donație.

Mulțumită colaborării Asociației Fotbaliștilor Spanioli și Real Madrid CF, în această ediție a maratonului se vor scoate la sorți între toți donatorii o minge și un tricou semnate de cunoscuți jucători de fotbal și antrenori, precum Fernando Hierro, Vicente del Bosque, Julen Guerrero…, dar și tricoul oficial al lui Marcelo, jucător de la Real Madrid.

Cerințele pentru a dona sunt între 21 și 50 ani și cântărește mai mult de 50 kilograme. Avem nevoie de tine. Vino să donezi!

Sursa: Comunitatea Madrid –

Spitalul Gregorio Marañón sărbătorește o nouă ediție a maratonului de donare de sânge2022