Anul acesta, a fost singurul centru de sănătate care a atins această categorie

Spitalul General Universitar Gregorio Marañón a primit acreditarea QH (Asistență medicală de calitate) la categoria +3 stele, la a noua ediție a acestor premii acordate de Fundația IDIS. Acest spital public din Madrid obține astfel cel mai înalt nivel al acestor recunoașteri pentru angajamentul său de a îmbunătăți calitatea îngrijirilor.

Directorul interimar al Spitalului Gregorio Marañón, Sonia García de San José, a intervenit în act în numele 33 organizații publice și private de sănătate care au obținut pentru prima dată această acreditare de calitate sau și-au îmbunătățit categoria.

Fundația IDIS este o organizație non-profit ale cărei obiective sunt promovarea îmbunătățirii sănătății. În acest scop, dezvoltă inițiative precum aceste prestigioase acreditări de calitate, menite să promoveze atingerea unui nivel optim de îngrijire și sănătate.

Acreditarea QH +3 stele obținută de Spitalul Gregorio Marañon recunoaște efortul centrului de a-și îmbunătăți competențele, procesele și rezultatele, din punct de vedere organizațional, structural și aplicativ , cu obiectivul de a realiza un beneficiu pentru pacient si pentru profesionist.

In al nouălea apel, la care 23 cereri de la organizații de asistență publice și private din toată Spania, Gregorio Marañón a fost singurul spital care a atins cel mai înalt nivel + 3 stele, îmbunătățind categoria QH + 2 stele pe care a obținut-o în anul .

A La stabilirea categoriilor, IDIS Fundația ia în considerare Acesta ia în considerare factori precum certificatele actuale de calitate a asistenței medicale și provocările obținute de instituțiile medicale. În plus, se evaluează un factor de ponderare pe activitate care include numărul de profesioniști, procentul de intervenții chirurgicale ambulatorie, intervenții chirurgicale anuale, numărul de ieșiri din spital și numărul de paturi, de exemplu.

.

Sursa: Comunitatea Madrid – Spitalul Gregorio Marañón primește cea mai înaltă acreditare în calitatea îngrijirii de la Fundația IDIS 2019