Inaugurat de directorul general al Spitalului, dr. Modoaldo Garrido

Spitalul Universitario Fundación Alcorcón a sărbătorit a XII-a ediție a Cursului pentru tutori și formatori âMetodologii de predare, Program Managementul și evaluarea pregătirii specialiștilor bazate pe competențeâ&#;. Mai mult de 30 tutori din întreaga Comunitate Madrid au participat ca studenți la această ediție care s-a consolidat ca referință în formarea tutorilor de formare de specialitate.

Obiectivul cursului este de a baza formarea pe baza de competențe, analiza și proiectarea strategiilor pedagogice și de management pentru programe de formare specializată, dobândirea de criterii și resurse pentru îmbunătățirea abilităților didactice, identificarea bazelor de evaluare, evaluați și contrastați diferitele metode de evaluare și planificați un sistem de evaluare p Pentru mediul medical actual.

Directorul general al Spitalului Universitar Fundación Alcorcón, Dr. Modoaldo Garrido, a inaugurat această nouă ediție în prezența profesorilor și a elevilor. Organizat de Comitetul didactic al Spitalului şi condus de şeful de studii al acestuia, dr. Isabel González Anglada, Cursul, susţinut recent la Spital, a fost susţinut de dr. Jesús Morán, şeful Unităţii Medicale. ©dica Spitalului Cruces, Baracaldo; Dr. Pilar Ruiz de Gauna, dr. în pedagogie și profesor la Universitatea din Țara Bascilor; Dr. Cristina Garmendia, medic specialist Medicină Internă la Spitalul Fundación Alcorcón; şi Dr. González Anglada. Â

Cursul a fost structurat în două zile 16 și 20 din noiembrie, cu orele tematice încheiate, în cea mai mare parte, cu lucru în grup și a întregii clase.

Mai mult de 30 tutori ai rezidenților din întreaga Comunitate Madrid au participat ca studenți la această nouă ediție. Cursul a devenit o referință pentru formarea tutorilor, deoarece are o cerere puternică de asistență și există deja 20 studenți pe lista de așteptare pentru următoarea ediție.

Sursa: Comunitatea Madrid – Spitalul Fundación Alcorcón celebrează cea de-a XII-a ediție a Cursului pentru tutori privind metodologiile de predare și evaluarea competențelor în timpul rezidențiatului