LIVRAREA A AVUT ÎN CADRUL ȘEDINȚEI ASOCIAȚIEI „CREAREA LAGĂȚII”

Spitalul Universitar Henares a primit de la consilierul pentru Participarea Cetăţenească şi Cooperare al Primăriei Coslada, Agustín Gonzalez, premiul pentru „Entitate Facilitatoare” la şedinţa „Crearea legăturilor” desfăşurată sâmbăta trecută la Coslada. Este o întâlnire a entităților cetățenești în cadrul Târgului de Asociații.

Directorul general al centrului spitalicesc situat în Coslada și aparținând rețelei publice de spitale din Comunitatea Madrid, Ignacio Martínez Jover, a colectat acest premiu care recunoaște eforturile spitalului în activitatea sa cu asociațiile și diferitele entități din Coslada. Consiliul Local pentru atingerea unui obiectiv comun: Îmbunătățirea calității vieții și a sănătății locuitorilor acestui municipiu.

Directorul general dorește să împartă acest premiu tuturor profesioniștilor din spital: „Unirea eforturilor tuturor oamenilor care fac parte din acest spital este modul în care reușim să fim o organizație care funcționează eficient, facilitând colaborarea cu toți agenții sociali și sanitari, pentru a realiza sinergii și a îmbunătăți starea de sănătate a populației noastre.”.

În prezent, spitalul are relații regulate cu cincisprezece asociații de pacienți, prin consiliul pacienților, și cu o duzină de ONG-uri cu care colaborează în mod regulat. În plus, participă activ la diferite proiecte realizate de zona de tineret a Consiliului Local Coslada împreună cu școlile și institutele din Coslada și Universitatea din Alcalá de Henares. El conduce proiectul Learning and Service al maratonului de donare de sânge atât al Consiliului orașului Coslada, cât și al San Fernando de Henares.

Aceste sarcini sunt îndeplinite în cadrul politicii de Responsabilitate Socială a spitalului, care, pe lângă respectarea necesară a obligațiilor legale, precum transparența și buna guvernare, se angajează să integreze preocupările sociale, economice și sociale în managementul spitalului. apar în zona sa de influență.

Sursa: Comunitatea Madrid – Spitalul del Henares primește premiul pentru „Entitatea Facilitatoare” de la Consiliul Local Coslada