#Madrid –

Pacienții și asistentele au creat un panou de mesaje despre profesie

Ziua Internațională a Nursingului este sărbătorită în întreaga lume pe 12 mai pentru a marca aniversarea nașterii lui Florence Nightingale. Cu această ocazie, Departamentul de Nursing al Spitalului Universitario de La Princesa a ținut să comemorați această zi specială invitând atât pacienții ambulatori, cât și cei internați să scrie mesaje despre profesia de asistent medical. Aceste scrieri au făcut parte dintr-o pictură murală care a fost expusă în holul principal al centrului, ca un omagiu adus muncii importante desfășurate de acești profesioniști în domeniul îngrijirii, relației îngrijirii, educației pentru sănătate, în practică avansată și specializare.

Această nouă ediție a Zilei Internaționale a Asistenței Medicale s-a desfășurat sub sloganul „Asistentele noastre, viitorul nostru”, propus de Consiliul Internațional al Asistentelor, care reflectă asupra viitorului asistenței medicale pentru a aborda provocările de sănătate care apar la nivel național. global și, că munca lor reușește să îmbunătățească sănătatea oamenilor. Este esențial să privim spre viitor, care trebuie să fie decisiv în transformarea îngrijirii sănătății în vremurile următoare, promovând schimbarea, progresul și inovația în asistență medicală, modelând viitorul îngrijirii sănătății.

În paralel și coincizând cu acțiunea din această Zi, Comisia de Îngrijire a Centrului a pregătit un videoclip de bun venit destinat, în acest caz, asistenților medicali și tehnicienilor media de îngrijire auxiliară nou angajați.

Inițiativa audiovizuală la care au colaborat asistente din diferite servicii, inclusiv management, își propune să transmită primirea și atitudinea de sprijin și camaraderie pe care le vor găsi la Spitalul Universitar La Princesa. Acest mediu de lucru influențează, fără îndoială, relația magnifică pe care infirmeriile Spitalului de La Princesa o întrețin cu pacienții lor, și asta se reflectă în opinia foarte favorabilă pe care o arată anchetele de satisfacție.

Sursa: Comunitatea Madrid – Spitalul de La Princesa sărbătorește Ziua Internațională a Nursingului împreună cu pacienții săi