COLECTIV ANGAJAT FĂRĂ PACIENTULUI ȘI PREZENT ÎN INTEGRALĂ MONDIALĂ 157; NUMĂR DE ACTIVITĂȚI

Spitalul Clínico San Carlos a organizat a patra Zi a gărzilor din Comunitatea Madrid, care a avut participarea a peste o sută de profesioniști din spitale și centre de sănătate din Madrid și la care s-a prezentat caracterul transversal al acestui grup, precum și profesional și uman. de calitate, prezent într-un număr nesfârșit de activități spitalicești. Însoțitorii de spitale și centre de sănătate au fost un grup foarte activ în timpul pandemiei de COVID. Variabilitatea mare a acțiunilor pe care le acoperă le face esențiale în angrenajul sistemului de sănătate, întrucât este un grup care se regăsește în întregul spital și centrele sale de dependență:  Sarcinile noastre acoperă trei aspecte fundamentale care țin de pacienți: transfer, ajutor și control, pe lângă intervenția în logistica spitalului de îndată ce distribuie proviziile. și înlocuirea mobilierului deteriorat. Asta explică într-un anume fel motto-ul acestei zile: de la A la Z, pentru că suntem peste totâc, subliniază șeful serviciului unității de gardieni a Spitalului Clinic San Carlos, Ricardo José Salto Gómez.

Un milion de transferuri pe an

În cadrul activității desfășurate de hamali, de menționat că aceștia transferă în jur de un milion de pacienți pe an, cu o acoperire medie anuală a posturilor de 99, 7% în Hosp ital Clínico San Carlos, care demonstrează gradul său ridicat de angajament față de pacient, unul dintre principiile care inspiră modelul său de management, â(celor care însoțesc un management eficient bazat pe date, conformarea legală și salariul emoțional al lucrătorilor”99;ߦ, continuă Salto Gómez.

Ziua a servit pentru a pune în comun experiențe și proiecte de îmbunătățire și conținutul său a fost alcătuit din dezvoltarea meselor rotunde la care au participat de la directori de management până la șefi de serviciu ai zonelor de îngrijire și management a diferitelor spitale din Madrid, în care au discutat despre rolul îndeplinirii acestui grup, pregătirea lor. , contribuția lor la sistemul de sănătate și calitatea care le înconjoară acțiunile din punct de vedere al umanizării și amabilitate în relația cu pacientul și însoțitorii acestuia.

Mesele rotunde Au fost completate cu realizarea de ateliere de coworking care s-au învârtit în jurul absenteismului și limitărilor funcționale ale acestui grup, gestionarea bazată pe date și custodia bunurilor, instruirea și munca în echipă pentru rezolvarea conflictelor

Unul dintre obiectivele zilei a fost împărtășirea activităților lor și a răspunde la întrebarea ce se așteaptă de la un grup care are contact cu pacienții douăzeci și patru de ore pe zi și în fiecare zi a anului de către organizațiile de sănătate. Este, posibil, marea necunoscută a grupurilor de profesioniști care alcătuiesc instituțiile sanitare.

Sursa: Comunitatea Madrid – Spitalul Clinic San Carlos organizează a patra Conferință pentru infirmierii Comunității din Madrid