#Madrid –

SE SĂRBĂBROAZĂ ȘI ACTUL DE Adio PROMOȚIEI 2019-2023

Spitalul Universitario 12 de Octubre a primit 176 de noi rezidenți care își vor finaliza pregătirea de specialitate în următorii câțiva ani. Această promovare începe o nouă etapă profesională cu iluzia și angajamentul de a dobândi cunoștințele teoretice și practice care să le permită să dezvolte îngrijirea cuprinzătoare a pacientului cu cea mai înaltă calitate și garanții.

Anul acesta, specialitățile cele mai solicitate de rezidenți au fost Anestezie și Reanimare, Pediatrie, Medicină Internă și Chirurgie Generală și Aparatul Digestiv. În total, 140 de medici, 24 de asistente, șase farmaciști, doi psihologi, doi biochimiști, un chimist și un radiofizician. Cu toții se alătură unui an cu totul special pentru Spitalul 12 de Octubre, care își va sărbători cea de-a 50-a aniversare, urmând să fie martori și protagoniști ai tranziției către viitor, odată cu punerea în funcțiune a Noii Clădiri de Spitalizare.

Printre cele mai mari numere care au optat pentru 12 octombrie se numără primul din FIR care a ales Analiza clinicaal 3-lea BIR care a ales Imunologie, al 6-lea QIR care va face rezidențiatul în Analize Clinice, al 6-lea PIR, al 12-lea MIR care a ales Cardiologie și al 18 al EIR care va face un training Ginecologie-Obstetrica/moasele.

Pe lângă faptul că îi felicit pentru că au ales 12 de Octubre ca spital pentru rezidența lor, conducerea și Comisia de predare Aceștia au evidențiat importanța apartenenței la un centru care are peste 7.000 de profesioniști, cu 49 de specialități clinice diferite situate în fruntea medicinei și în care sunt formați și 650 de rezidenți în fiecare an.

Noii rezidenți sunt încorporați într-un sistem de lucru bazat pe colaborarea multidisciplinară a profesioniștilor din diferite specialități, legată și de o activitate de predare și cercetare recunoscută.

ACTUL DE Adio de promovare a rezidenților 2019-2023

Pe de altă parte, cel Spitalul 12 octombrie a spus să ne vedem în curând rezidenților promoției 2019-2023, 112 noi profesioniști, 81 R4 și 31 R5, cărora li s-a prezentat o diplomă care le atestă specializarea de la tutori. În acest an, responsabilul cu închiderea acestui eveniment a fost dr. Héctor Bueno Zamora, medic cardiolog și șeful Grupului de Cercetare Cardiovasculară Translațională Multidisciplinară al Institutul de Cercetare 12 octombrie i+12cu o conferință magistrală intitulată Viitorul Medicinii: ce va fi cu mine după terminarea rezidențiatului?.

Sursa: Comunitatea Madrid – Spitalul 12 de Octubre primește 176 de rezidenți care vor fi pregătiți în specialitatea aleasă în următorii câțiva ani.