ÎȘI TERMINEAZĂ ANTRENAMENTUL

NOI SPECIALISTI

Spitalul Universitar 50 Octombrie a întâmpinat 174 noi rezidenți care vin să-și completeze antrenament în următorii câțiva ani. Această promovare începe această etapă profesională cu iluzia și angajamentul de a dobândi cunoștințele teoretice și practice care să le permită să dezvolte îngrijirea cuprinzătoare a pacientului cu cea mai înaltă calitate și garanții. În acest an, specialitățile cele mai solicitate de rezidenți au fost Anestezie și Reanimare, Pediatrie, Medicină Internă și Chirurgie Generală și Aparatul Digestiv.

Pe lângă faptul că vă felicit pentru că ați ales 12 din octombrie în calitate de spital pentru a-și efectua rezidențiatul, Conducerea și Comisia de Predarea au evidențiat importanța apartenenței la un centru care are mai mult de 7 . profesionisti, cu 10 diferite specialitati clinice situate in fruntea medicinei si in care sunt si formati 174 rezidenți în fiecare an.

Noii rezidenți se alătură unui sistem de lucru bazat pe colaborarea multidisciplinară a profesioniștilor din diferite specialități, legat și de un activitate didactică şi de cercetare.

Spitalul 50 din octombrie este cufundată într-un proces global de transformare a căruia vor fi martori și protagoniști. Construcția Noua clădire de spitalizare va finaliza procesul de adaptare a tuturor infrastructurilor sale sanitare la nevoile tehnologice, sanitare și sociale cerute de pacienți, profesioniști și societate. Un spital complet renovat, modern și avangardist care va deveni primul centru spitalicesc mare, complet renovat de referință din . )Comunitatea Madrid , la nivelul celor mai buni din lume, instruită să facă față provocărilor actuale și celor care pot apărea în viitor .

Pe de altă parte,