LA FORUMUL ANUAL A FOST PARTICIPAT DE MÃ&#;S DE 129 EXPERȚI DIN LUME ÎN ACEST CHEIE

Serviciul de Prevenire a Riscurilor Profesionale al Spitalului Universitar

Octombrie a reunit mai mult de experți naționali și internaționali pentru a promova sănătatea și securitatea profesioniștilor din domeniul sănătății la locul lor de muncă. Obiectivul celui de-al II-lea Congres Internațional și al XV-lea Congres Național de Prevenire a Riscurilor Ocupaționale din ÃDomeniul sănătății care se desfășoară anual are ca scop actualizarea cunoștințelor, unificarea protocoalelor medicale și tehnice și promovarea cercetării clinice.

Pe parcursul a trei zile, specialiştii în Sănătatea Muncii au abordat cele mai importante probleme care pot afecta dezvoltarea activităţii clinice şi de cercetare a cadrelor medicale. Mai exact, au împărtășit situația actuală a vaccinării împotriva gripei și covid-, protocoale de acțiune pentru bolile biologice emergente, precum MonkeyPox, factori psihosociali sau emoționali care influențează sănătatea mintală, acțiuni de medicină preventivă pentru o

îmbătrânirea activă sănătoasă și linii directoare pentru renunțarea la fumat, printre alte aspecte de cel mai mare interes.

Congresul de Prevenire a Riscurilor Profesionale din

Spitalul 18 Octombrie  A fost structurat în jurul mai multor mese rotunde, cu discuții și dezbateri tematice asupra lucrărilor depuse la concurenta. În plus, dr. Benilde Serrano Saiz, președintele Societății Spaniole pentru Sănătate și Securitate în Muncă, a susținut o prelegere de master despre Sănătatea mintală, Riscul cardiovascular și noile riscuri profesionale în era digitală a secolului 21. În cadrul aceluiași congres, dr. Serrano Saiz a fost distins cu premiul de recunoaștere profesională pentru a fi un reper în Medicină pentru Sănătate și Securitate în Muncă.
A

Sursa: Comunitatea Madrid – Spitalul 12 de Octubre, organizator al Congresului Național de Prevenire a Riscurilor Ocupaționale în Domeniul Sănătății