De sâmbăta viitoare 16 până la 24 aprilie se sărbătorește pe 24 è RCTB – Barcelona Open Banc Sabadell, Trofeul Conde de Godó

Turneul, considerat unul dintre cele mai importante evenimente sportive desfășurate la Barcelona, ​​a devenit o emblemă pentru oraș și una dintre cele mai importante evenimente sociale.

Serviciul Meteorologic al Cataloniei, în voința sa de a servi și de a fi prezent în toate domeniile societății, a ajuns la un acord cu organizația, pentru care va oferi sfaturi meteorologice. Conducerea Turneului, și având în vedere prestigiul evenimentului, a dorit să aibă informații meteorologice de primă clasă, având în vedere relația sensibilă dintre activitățile sportive în aer liber și condițiile meteo.

Acordul dintre Clubul de Tenis Barcelona și SMC va consta în furnizarea de informații meteorologice cu scopul de a oferi un serviciu de cea mai înaltă calitate.

Aceste informații vor include prognoza specifică efectuată de SMC predictori în format grafic în jurnalul turneului. În plus, SMC oferă, de asemenea, Organizației un număr de telefon pentru acces direct la Camera de Predicție și Monitorizare în cazul în care este nevoie de consiliere de specialitate pentru a lua decizii critice. Acest lucru poate fi util mai ales în caz de vreme severă sau condiții meteorologice neprevăzute.

Toate informațiile pot fi urmărite și pe rețelele de socializare ale ambelor organizații:

facebook.com/meteocat și @meteocat

facebook.com/realclubdetenisbarcelona și @rctb 1899

14 Aprilie 1899

Sursa: Serviciul Meteorologic al Cataloniei va oferi consultanță meteorologică RCTB-Barcelona Open Banco Sabadell Conde de Godó Trofeu