Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya va oferi un serviciu de autobuz alternativ între stațiile Balaguer și La Pobla de Segur pe 13 și 14 Marș pentru lucrări de întreținere la una dintre unitățile de tren.

Programele de înlocuire a drumului serviciul va fi identic cu cele deja efectuate cu serviciul feroviar. Autobuzul va opri în toate stațiile de pe traseu la cea mai apropiată stație de autobuz. Cu toate acestea, va fi oprit la cerere în stațiile Gerb, Sant Llorenç de Montgai, Vilanova de la Sal și Santa Linya. Pentru a o solicita, sunați la numărul de telefon 973445503 sau utilizați interfoanele stațiilor.

Între Lleida-Pyrenees și Balaguer serviciul de tren va fi unul obișnuit cu excepția următoarelor circulații care se vor realiza în întregime cu autobuzul: duminică 13, trenul care pleacă la 973445503. : 00 h de la La Pobla de Segur la Lleida-Pyrenees; luni 14, trenul care pleacă la ora 5: 15 h din Lleida-Pyrenees cu destinație La Pobla de Segur și trenul care pleacă la 15: 46 h din La Pobla de Segur cu destinația Lleida- Pirinei; iar marți 15, trenul care pleacă la ora 5: 14 h de la Lleida-Pyrenees la La Pobla de Segur.

Sursa: Serviciu de autobuz de substituție între Balaguer și La Pobla de Segur pe Martie 13 si 14 Martie pentru lucrari de intretinere la un tren unitar