O echipa a Consulatului Romaniei la Ciudad Real se va afla in zilele de 17 si 18 februarie 2012 in provincia Cuenca pentru a oferi asistensa si servicii cetatenilor romani in colaborare cu asociatia hispano ? romana din provincie.

Programul serviciilor consulare este urmatorul:

– vineri, 17 februarie 2012, intre orele 16,00 si 20,00, in localitatea Cuenca, la sediul asociatiei hispano-romane situat la adresa: calle Pedro Almodovar, S/n (in fata centrului comercial Alcampo)

– sambata, 18 februarie 2012, intre orele 10,00 si 18,00, in localitatea Tarancon, la sediul asociatiei situat la adresa: Casa de asociaciones, Plaza de la Constitucion, no. 1, 16400 – Tarancon (fostul sediul al primariei din Tarancon).


Vor fi efectuate urmatoarele categorii de servicii consulare: inscrieri de acte de stare civila (certificate de nastere, casatorie, deces), inclusiv traducerile si legalizarile certificatelor spaniole aferente; – servicii consulare notariale (autentificari procuri / declaratii, legalizari etc.); – emitere de certificate si inscriptii consulare, adeverinte, etc; – preluarea de cereri de verificare a permiselor auto romanesti (verificarea si emiterea certificatelor se vor face numai la sediul consulatului); – consultatii pe teme consulare.

Nu se vor putea prelua cereri pentru emiterea pasapoartelor si a titlurilor de calatorie.


Accesul se va face numai pe baza de programare obtinuta de la Consulatul Romaniei din Ciudad Real prin e-mail: cruciudadreal@telefonica.net sau fax: 926231170.

Cetatenii romani care doresc programare sunt rugati sa mentioneze in cerere numele si prenumele, tipul serviciului solicitat, localitatea/provincia de domiciliu sau de rezidenta din Spania, un numar de telefon sau o adresa de e-mail pentru contact.

Toate documentele se vor prezenta in original si fotocopie. Pentru acte necesare, taxe si informatii suplimentare poate fi accesata pagina de internet a consulatului: http://ciudadreal.mae.ro, sectiunea „Vize si Servicii Consulare”.