Consiliul pentru Imigraţie al Primăriei din Coslada are un nou sediu, situat în Avenida de la Constitución, numarul 21. Noul sediu oferă în continuare serviciile pe care Consiliul le realiza în mod obişnuit, cum ar fi Serviciul de informare şi consultanţă juridică pentru imigranţi (cu programare la telefonul 91 627 82 00 Interior 2380) sau Serviciul de traduceri şi interpretariat şi Centrul Europe Direct Coslada.

Coslada are potrivit datelor de evidenţă a populaţiei din 1 octombrie, 21.663 locuitori de origine străină, dintre care 17.726 sunt români. Noul sediu dispune de mai mulţi metri pătraţi şi are şi o sală de festivităţi în care se vor desfăşura diverse activităţi şi care va fi la dispoziţia tuturor organizaţiilor care o vor solicita.

În opinia primarului Cosladei, Ángel Viveros, „Consiliul pentru Imigraţie lucrează de mai bine de trei ani pentru integrarea noilor locuitori ai Cosladei, iar acest nou sediu va îmbunătăţi serviciile oferite lor. Deşi tuturor ne este cunoscut faptul că în Coslada convieţuirea este destul de bună, trebuie să ne facem mereu munca tot mai bine; nu putem să ne declarăm mulţumiţi, ci trebuie să aspirăm mereu la îmbunătăţirea serviciilor pe care le oferim„.