Despre viața românilor din Spania cine scrie? Cine le oferă soluții și cine întreabă autoritățile în numele lor, dacă nici presa spaniolă și nici televiziunile din România nu-i consideră un public țintă?

Peste câțiva ani, miile de articole publicate de Românul ne vor ajuta să ținem minte istoria extraordinară a românilor din Spania, cu reușitele, tragediile și poveștile lor de viață, pline de curaj și stăruință.

În fiecare zi se petrec evenimente care îi privesc pe mulți dintre cei aproape un milion de români din Spania și mereu avem nevoie de informații verificate și de folos pentru noi și familiile noastre.

Dacă trăiești în rândul românilor din Spania și participi la activitățile comunității, te invităm să te alături echipei noastre de colaboratori și să scrii și tu povestea noastră.

Dacă îți place să scrii și poți să răspunzi la întrebările esențiale pentru ca un text să aibă valoarea unei știri de presă, te invităm să ne cauți cu încredere!

Îți oferim posibilitatea să contribui la o muncă frumoasă în folosul tuturor românilor.

Contactează-ne prin email la adresa redacției noastre [mail]redactia@romanul.eu[/mail] sau prin intermediul paginii noastre de pe Facebook.

Așteptăm răspunsul tău!

[mail]redactia@romanul.eu[/mail]