Poliția spaniolă a pus capăt suferințelor unei tinere românce care a reușit să fugă din mâinile unor proxeneți, înainte să fie vândută în Elveția.

Tânăra a fost adusă din Bacău de un român care i-a propus o relație sentimentală în Spania, însă adevăratele sale intenții erau cu totul altele.
Ea a acceptat și a ajuns în Spania, împreună cu așa-zisul partener și un prieten de-al acestuia.

La scurt timp, tânăra și-a dat seama că fusese înșelată, dar i s-au confiscat actele și telefonul, iar partenerul a început să o bată ca să facă exact ceea ce i se spunea.

Românca a fost dusă la casa unor cunoscuți din Cunit, provincia Tarragona, unde locuia un minor român și un marocan. Aceștia au început să abuzeze de ea și să o ofere și altor clienți din zonă pe care îi sunau și-i chemau acasă la ei.

În timpul unei convorbiri, românca a aflat că urmează să fie vândută la un club din Elveția. I-a spus „prietenului” că era abuzata și acesta le-ar fi spus să complicilor săi că „fata trebuie îngrijită”. La scurt timp, cei doi români au luat-o și au plecat la Madrid. Pe drum, tânăra a întrebat dacă va fi obligată să se prostitueze și nici unul dintre cei doi nu i-au dat un răspuns.

Odată ajunsă la Madrid, românca a înțeles ce i se pregătea și a reușit să scape din locuința în care era ținută cu forța.
Nu cunoștea orașul și a început să umble pe străzi, până când o femeie a ajutat-o să găsească o secție de Poliție.

Tânăra a depus declarații împotriva agresorilor, care au fost arestați.