Un bărbat de 47 de ani a decedat joi noapte, după ce ar fi fost înjunghiat în zona toracelui, chiar de soția sa, o româncă în vârstă de 54 de ani.

Serviciul de Urgență 112 a fost alertat la ora 3:45, cu privire la starea gravă a unui bărbat înjunghiat într-o locuință din Galapagar, Madrid.

Medicii l-au găsit pe român în stop cardio-respirator și timp de 40 de minute au încercat să-l reanimeze, după care au fost nevoiți să declare decesul.

Garda Civilă a reținut-o pe soția victimei, bănuită că i-ar fi aplicat lovitura fatală cu un cuțit de bucătărie în timp ce se certau. Femeia este acuzată de omucidere și va fi prezentată unui judecător.

Autoritățile locale au precizat pentru presa spaniolă că nu era prima dată când Poliția Locală era chemată să liniștească spiritele la adresa respectivă, unde perechea locuia împreună cu altă persoană, însă niciodată nu a fost prezentat vreun denunț de violență de gen.

Primăria localității Galapagar a convocat o manifestație în fața sediului ca să condamne acest caz de violență domestică.