Ministrul politicii teritoriale, Isabel Rodríguez, a susținut întâlniri cu președintele Generalitati Valenciana, Ximo Púig, cu primarul din Valencia, Joan Ribó, și a vizitat Fallas care, a spus el, „sunt o marcă a Spaniei, deoarece fac parte din patrimoniul universal UNESCO”.

Ministrul Politicii Teritoriale și purtătorul de cuvânt al Guvernului a dat asigurări că s-au adoptat măsuri pentru garantarea siguranței transportatorilor care doresc să lucreze: „Apelăm la calm, calm și responsabilitate, este vorba de garantarea muncii lor și de menținerea lanțului de aprovizionare, ca alimentele să ajungă în supermarketuri pentru hrana noastră și, de asemenea, să protejeze fermierii și fermierii care își pot obține produsele și nu trebuie să scape de ele, cu pierderile pe care aceasta le presupune”.

Isabel Rodríguez, care s-a întâlnit astăzi cu președintele Generalitati Valenciana, Ximo Puig, și cu primarul din Valencia, Joan Ribó, a vizitat Fallas și a participat la „mascletá”, a adăugat că Congresul a aprobat ieri un decret regal cu măsuri. a fost de acord cu sectorul transporturilor și a reamintit că „Președintele Guvernului conduce propunerile și astăzi își continuă agenda pentru ca în curând să avem un întreg pachet de răspunsuri care să garanteze că prețul combustibilului, energiei electrice și gazelor va scădea” .

Defecte În timpul ei turul unora dintre falele premiate, cum ar fi Na Jornada, Obert-Tancant, Renaixensa, Jaque și Plaza del Pilar, Isabel Rodríguez a subliniat că „fallele sunt moștenirea bărbaților și femeilor din Valencia, care întrețin, promovează și au extins de-a lungul anilor, care revine la date după doi ani de pandemie, și sunt, de asemenea, un brand al Spaniei, deoarece fac parte din patrimoniul universal, d astfel declarat de UNESCO”

Isabel Rodríguez a mulțumit Generalitati Valenciana pentru invitația de a vizita Fallas, în principal, „pentru că în vremuri de atât de dificile, aceste momente de asemenea, este nevoie să împărtășim, să fim împreună și să ne proiectăm viitorul cu speranță, așa cum simbolizează aceste festivități”.

Las Fallas, a explicat ministrul în urma informației. furnizate de Ximo Puig, „aceștia generează 700 milioane de euro, care revin regiunii, prin urmare, sărbătorirea lor, pe lângă un bun cultural și reprezintă o industrie”.

Sursa: Guvernul Spaniei – Rodríguez afirmă că Guvernul garantează activitatea transportatorilor care vor să muncească180322