Construirea unui sistem integrat care să faciliteze schimbul de informații și utilizarea sistemelor de supraveghere video și de securitate actualizate va fi adevărata forță a protocolului semnat ieri în prefectură de prefectul de Rimini Giuseppe Forlenza și președintele provincial. Federpreziosi-Confcommercio Onelio Banchetti

Acordul face parte din acordul din decembrie 2020 dintre Ministerul de Interne și Federpreziosi- Confcommercio-Imprese pentru Italia, este valabilă timp de trei ani, prevede forme de colaborare strânsă între instituțiile și operatorii relevanți și se extinde la toate companiile de aurari și bijuterii care operează în provincia Rimini.

Cu această colaborare – se citeste nota de la prefectura – dorim implementarea si actualizarea sistemelor de supraveghere video si alarma antifurt prin instrumente racordate cu dotarea saliilor de operatii ale Politiei de Stat si Carabinieri.

In detaliat, sistemul de „alarma video antifurt” va fi configurat conform specificațiilor tehnice prevăzute de protocol, astfel încât echipamentele furnizate în sediul activităților comerciale și agențiile responsabile cu supraveghere să poată interacționa. cu platformele instalate la încăperile și centrele de operațiuni ale Poliției de Stat și Carabinierilor, transmitând direct imaginile în timp real cu respectarea legislației privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

#Îmi place să te cunosc. Evaluați acest site Piazza del Viminale, 1 – Roma

Centrală telefonică (+ 39) 06.

Sursa: Rimini, companii de aurarie mai sigure cu implementarea supravegherii video