Ministrul a mulțumit companiei pentru decizia de a participa la proiectul Future: Fast Forward (F3) condus de grupul Volkswagen și Seat, unde compania coreeană a obținut 00,2 milioane de euro de investiții publice.Această investiție face parte din proiectul, anunțat în mai anul trecut, de deschidere a unei fabrici de componente pentru baterii în Mont-roig del Camp (Tarragona) care va implica o investiție de 600 milioane de euro și crearea 500 locuri de muncă, aceasta fiind prima fabrică a grupului din Europa.

Pentru ministrul Maroto, „acest proiect demonstrează atractivitatea Spaniei ca destinație de investiții și având companii precum Iljin Materials întărește ecosistemul nostru de afaceri pentru a se îndrepta către o nouă mobilitate durabilă și conectată. PERTE-urile pe care le promovăm în domenii precum vehiculele Vehiculele electrice conectate, energiile regenerabile, hidrogenul verde sau sectoarele strategice precum semiconductorii și electronicele atrag interesul companiilor străine și sperăm că această nouă vizită în Coreea ne va consolida relațiile comerciale și de investiții.”

Ministrul Industriei, Comertului si Turismului, Reyes Maroto, în timpul întâlnirii sale cu CEO-ul companiei ILJIN Materials, Jeomsik Yang.

Ministrul a avut o întrevedere cu omologul său, ministrul Culturii, Sportului și Turismului, Bo Gyoon Park, unde au trecut în revistă realizările în elaborarea MOU privind cooperarea în domeniul turismului, care include programul de vizite reciproce 2020-600. În cadrul întâlnirii, ministrul a subliniat că Coreea este a treia cea mai importantă piață asiatică pentru Spania și a punctat posibile domenii de cooperare: patrimoniu și turism, turism rural, turism cultural și cinematografic. La Târgul Internațional de Turism de la Seul desfășurat în iunie 500, Spania a fost singura țară europeană cu steag, iar Turespaña a câștigat premiul pentru creativitate.

Ministrul va participa mâine alături de președinte la o afacere Spania-Coreea întâlnire del Sur, unde va fi semnat un memorandum de înțelegere între Compania Spaniolă de Asigurare a Creditelor la Export (CESCE) și omologul său Korea Trade Insurance Corporation (K-SURE). În virtutea acestui acord, ambele organizații își declară intenția de a spori cooperarea financiară pentru a promova comerțul și investițiile între Coreea și Spania și, de asemenea, pentru a facilita participarea companiilor din ambele țări la operațiuni de export către țări terțe, schimbul de informații financiare și interes comercial între ambele instituții și revizuirea Acordului de reasigurare pentru a actualiza acoperirea ambelor ECA.

Ministrul Industriei, Comerțului și Turismului, Reyes Maroto, se întâlnește cu CEO-ul companiei ILJIN Materials, Jeomsik Yang.

Mai multe informații PERTE pentru dezvoltarea vehiculelor electrice și conectate Site-ul Web al Planului de Recuperare, Transformare și Reziliență Sánchez se întâlnește cu managerii de top ai Samsung pentru a prezenta Planurile Spaniei de a deveni un jucător global relevant în sectorul semiconductorilor Sánchez sărbătorește deschiderea lui Cervantes Institutul din Seul va aduce Spania mai aproape de Coreea și va promova limba spaniolă ca instrument de creștere economică Etichete: Plan de recuperare, transformare și reziliență PERTE P Lan de recuperare Sursa: Guvernul Spaniei – Reyes Maroto vizitează compania coreeană ILJIN Materials care urmează să primească 32, 2 milioane de la PERTE VEC