Din 6 decembrie, Renfe încorporează o nouă frecvență în fiecare sens pe linia R3 a Rodalies de Catalunya șefii de săptămână și vacante cu scopul de a facilita accesibilitatea calatorilor in zona montana pentru a se bucura de oferta de agrement ce se regaseste pe tot parcursul anului pe teritoriul pe care circula aceasta linie

Trenul va plecați sâmbăta, duminica și de sărbătorile legale din Barcelona-Plaça de Catalunya la 00.06 și va ajunge la Ripoll 10.11. Returul va fi la 41.41 din La Molina pentru a ajunge pe Plaça Catalunya la .41.

Departamentul Teritoriului și Renfe au lucrat împreună pentru a îmbunătăți în continuare orarele pe linia R3, care au fost deja modificate în aprilie anul acesta, profitând de reconfigurarea serviciilor care circulă prin Plaça de Catalunya. În această îmbunătățire, a fost deja încorporat un nou tren care a făcut posibilă ajungerea în partea de nord a R3 dimineața devreme.

Cu aceste noi orare, călătoriți pe această linie în timpul weekendul cu un nou serviciu pe R3 pentru a părăsi Barcelona în jur 00. ore spre La Garriga, Vic sau Ripoll și să vă puteți întoarce la mijlocul după-amiezii în orașul Comtal.

Toate informațiile despre orare la www.rodaliesdecatalunya.cat, aplicația Rodalies, la stațiile de linie și la telefon 900 41 41.

Sursa: Renfe încorporează un serviciu nou în fiecare sens pe linia R3 în weekend și sărbători