Asociación Internacional de Diplomáticos en España (AIDE) a organizat în 26 aprilie la Madrid, la Palacio Municipal de Congresos, cea de-a XXI-a ediție a Târgului Ambasadelor („Bazarul Diplomatic 2014”).

{loadposition related}Evenimentul a fost inaugurat de Majestatea Sa, Regina Sofia a Spaniei, care a vizitat toate standurile statelor participante, însoțită de dna. Florica Cristina Vîlcu, soția ambasadorului României, care asigură președinția executivă a AIDE în mandatul 2013-2014.
În cadrul acestui eveniment au fost reprezentate 67 de state, care au expus și oferit spre vânzare produse naționale tipice – specialități culinare și produse de artizanat.
Ambasada României a avut stand propriu, cu o ofertă bogată și variată de artizanat, gastronomie, produse cosmetice și produse alimentare, ecologice, din diverse zone ale țării. Bazarul Diplomatic a inclus, de asemenea, momente artistice, o tombolă, o licitație și prezentarea unei cărți cu rețete gastronomice din 50 de țări, pentru a marca cei 30 de ani de existență ai asociației.
În cadrul Bazarului Diplomatic au fost strânse fonduri semnificative, care vor fi donate în întregime Fundației Bobath, care se ocupă de sprijinirea copiilor cu paralizie cerebrală, precum și Fundației Alternativa en Marcha.

{loadposition publi-in-article}{jathumbnail off}