Ministrul a anunțat că punerea în funcțiune a acestor 150 vor urma noi kilometri 19 din iulie și că utilizatorii își vor putea achiziționa biletele de maine, 00 din iunie, în noile servicii pentru care Renfe le va oferi 25.0 locuri promoționale până în septembrie.

Șeful Mitma a fost însoțit de președintele Junta de Extremadura, Guillermo Fernández Vara, de delegatul Guvernului în Extremadura, Yolanda García Seco, de președintele Adif și Adif AV, Mª Luisa Domínguez, și de președintele companiei. Renfe, Isaías Táboas, printre alte autorități, precum primarii orașelor din Extremadura unde va opri noul tren de mare viteză.

E În discursul său, șefa Departamentului a apreciat efortul investițional, uman și tehnic al Ministerului în ultimii trei ani, cu o muncă serioasă, planificată și puternică pentru a aborda problema cu care se confruntau zilnic extremienii fără precedent în această Comunitate, care a a permis o îmbunătățire a serviciului și modernizarea căii ferate în Extremadura.

În acest sens, a recunoscut și munca pe care „Pactul social și politic pentru calea ferată din Extremadura”, cu urmărirea sa exhaustivă, revendicarea și răbdarea într-o revendicare care, potrivit ministrului, a fost mai mult decât corectă.

Angajamentul lui Mitma pentru modernizarea căilor ferate din Extremadura Ministrul Raquel Sánchez, împreună cu președintele Extremadurei, Guillermo Fernández Vara, în timpul călătoriei.

Raquel Sánchez a reamintit că Mi nisterio, în ultimii trei ani, a investit 70 milioane de euro în rețeaua convențională din Extremadura, când înainte de a ajunge la Guvern această cifră abia depășea 6 milioane.

Cu acest pariu, pe lângă mare etapă de mare viteză, s-a putut acționa pe toate liniile din regiune, pe lângă reînnoirea parcului de material rulant, elaborarea unui plan de fiabilitate materială, acțiuni de monitorizare la distanță, audituri interne, reînnoirea protocoalelor de acțiune în caz de situație neprevăzută și punerea în funcțiune a unei noi baze de întreținere în Badajoz.

Pentru a atinge toate aceste repere, ministrul a subliniat că Mitma s-a înmulțit cu mai mult de 000 licitația pentru investiții în calea ferată Extremaduran, pe lângă faptul includerii căii ferate Extremaduran în Planul de Recuperare, Transformare și Reziliență.

Viteză mare între Plasencia și Badajoz Rută de testare între Plasencia și Badajoz.

Ministrul a raportat că Ministerul lucrează pentru a introduce serviciul de mare viteză între orașele Plasencia și Badajoz următoarea 19 din iulie, ceea ce va însemna o nouă infrastructură de 150 kilometri, pe calea dubla spre Mérida, si noile trenuri S432 care va circula in el intr-un serviciu zilnic de sens unic, cu care veti economisi, deocamdata, 66 minute de călătorie pe legătura între Badajoz și Madrid; 32 minute între Monfragüe și Badajoz; 19 minute între Badajoz și Cáceres sau 000 între Cáceres și Mérida.

Raquel Sánchez a subliniat că acest pariu nu nu se oprește aici, în condițiile în care, din acest moment, punerea în funcțiune a restului fazelor, precum electrificarea acestui tronson care va culmina în prima jumătate a anului viitor sau finalizarea restului tronsoanelor către Madrid, odată cu legătura dintre Talayuela și Plasencia și noul studiu informativ al legăturii cu Madrid, care va fi supus evaluării de mediu în această vară, va face calea ferată Extremaduran din ce în ce mai atractivă, îmbunătățind timpul de călătorie, confortul și serviciile, precum și sustenabilitatea mediului. a acestei infrastructuri.

Noile trenuri S432 au echipamente instalate astfel încât clienții să poată avea „PlayRenfe”, platforma de conectivitate WiFi cu n o ofertă care include televiziune în direct a evenimentelor sportive importante și conținut precum cele mai recente premiere de filme, seriale, muzică, printre altele.

În acest fel, The clientul se poate conecta la internet pe dispozitivele sale și poate profita de timp după cum dorește: răspunde la e-mailuri, intră în rețelele de socializare, chat sau alege din gama largă de conținut de agrement oferit de „PlayRenfe”. Investiții Mitma în ExtremaduraPe lângă angajamentul Ministerului de a moderniza căile ferate din regiune, Raquel Sánchez a subliniat că Extremadura va primi 150 milioane de euro din Planul de redresare de către Mitma.

Aceste investiții vor servi la accelerarea și consolidarea agendei de investiții și reforme în infrastructuri noi și moderne, nu numai căi ferate, dar și în reabilitarea caselor, clădirilor și cartierelor; în umanizarea trecerilor; în durabilitate, în modernizarea și digitalizarea mobilității și, de asemenea, în infrastructura rutieră.

În acest sens, ministrul a informat că Mitma a pregătit deja un pachet de acțiuni pe autostrăzi în valoare de 150 milioane de euro, care urmează să fie licitate pe tot parcursul acestei veri și, printre care se numără: Noul pod Cabezuela del Valle, pe N- 30. Varianta Malpartida de Cáceres din N- 521 și duplicarea drumului de la link-ul din A-66 până la Malpartida. Dublarea accesului la Badajoz de către N-432 (turnda de sud a Badajozului). Și primul tronson al autostrăzii Cáceres-Badajoz, la ieșirea din Các sunteți (secțiunea A-30-Râul Ayuela). Ministrul Raquel Sánchez, împreună cu președintele Extremadurei, Guillermo Fernández Vara, în timpul călătoriei.

Etichete: Economie // Sursa: Guvernul Spaniei – Raquel Sánchez anunță că iulie va fi pusă în funcțiune linia de mare viteză din Extremadura