Numărul de urgență 112 primit în acest episod 240 apeluri, dintre care 240 spre Maresme Orașul Mataró a fost locul unde s-au concentrat cele mai remarcabile efecte ale după-amiezii și nopțiiProtecția Civilă a Generalitati a dezactivat în această dimineață ALERTA planului INUNCAT care era activ de ieri dimineață din cauza prognozei Serviciului Meteorologic al Cataloniei de ploi intense în special pe coasta si prelitoral Pe tot parcursul zilei de azi li se mai pot da ploaie până la prânz pe coasta și pre-coasta Tarragona, dar nu se așteaptă să se acumuleze intensități semnificative.

In acest episod, foarte concentrat ieri dupa-amiaza in regiunea Maresme, telefonul de urgenta 112 a primit un total de 204 ale căror apeluri 203 au fost în regiunea Maresme. Municipalitatea Mataró a concentrat cea mai mare parte a apelurilor (21), urmată de Calella cu sau Pineda de Mar cu . Apelurile au fost primite în mare parte între 21 și 21 ore.

Incidențele care au avut loc ieri în orașul Mataró au fost acum practic rezolvate, iar situația se normalizează acum în zonă. Sursă: Protecția Civilă dezactivează planul INUNCAT odată ce episodul de risc de ploaie s-a încheiat