Primaria Coslada a transmis un comunicat pentru toti cetatenii romani care nu au reusit inca sa se inscrie in registrul electoral spaniol pentru a putea vota la alegerile din 22 mai.
„Daca nu ati putut sa va inscrieti in Registrul Electoral pentru a putea vota la Alegerile Municipale din 22 mai, mai puteti sa o faceti in perioada 4 – 11 aprilie la Primaria din Coslada (Avd. de la Constitucion 47) intre orele 9:00 si 21:00, orar neintrerupt, in fiecare zi a saptamanii, inclusiv sambata si duminica.

Trebuie doar sa prezentati o fotocopie dupa unul din urmatoarele documente: document national de identitate, pasaport, permis de conducere sau card (tarjeta) de rezidenta si si sa completati un formular”, se precizeaza in comunicatul Primariei Coslada, transmis in limba romana.

In aceasta perioada, persoanele care au solicitat deja inscrierea in registrul electoral pot verifica daca toate datele sunt corecte si in caz contrar pot solicita sa se faca o corectura.
Pentru orice nelamurire, Primaria poate fi contactata la telefon 91 627 82 00 sau se mai pot solicita informatii la Consiliul pentru Imigratie – 91 627 82 00 ext. 2380.