Magazinul Moise din Alcalá de Henares (Madrid) este unul dintre puținele locuri din regiunea Madrid unde vei găsi întotdeauna cele mai bune produse de casă, de la gemuri și zacuscă, la cozonaci, cârnați și mușchi de porc.

Magazinul Moise se află pe strada Calle Juan de Zuñiga, nr. 2, în spatele Galeriilor Juan de Austria și este cunoscut pentru produse tradiționale românești.

Marfa este adusă săptămânal din România și provine de la producători locali, selecționați pentru calitate și recunoscuți pentru rețete naturale și modul ecologic de preparare.

Mai mult, datorită faptului că Magazinul Moise face parte din compania de transport colete Logistica Trans Rom Neluțu Moise, produsele ajung întotdeauna în Spania cu transport frigorific și își păstrează prospețimea și gustul de acasă.

Cei care apreciază gustul natural cumpără de mulți ani de la Magazinul Moise din Alcalá de Henares, pentru calitatea excelentă a produselor și pentru amabilitatea personalului.

Acestea sunt câteva din produsele de casă pe care le puteți găsi în aceste zile la Magazinul Moise din Alcalá de Henares:

  • Murături de casă: castraveți, gogonele, varză
  • Cozonaci de casă
  • Gem de prune
  • Zacuscă de casă
  • Produse din carne: cârnați, coaste, slănină de casă, mușchi, salam de casă etc.

[label style=”1″]Magazin Produse Tradiționale Românești – Moise

Calle Juan de Zuñiga, 2
Alcalá de Henares
Spania[/label]