Datorită cantității sale, vor fi oferite două conferințe de presă: cea convocată aici, care va face referire la activitatea din ianuarie până în iulie, și o a doua după vacanța din august, în septembrie, care va cuprinde toate spectacolele. până la sfârşitul anului

La conferinţa de presă, la care vor fi prezenţi directorul general de diseminare, Ignasi Genovès şi a lui directorul Palau Robert, Elisabeth Abad , va oferi detalii și cifre ale activităților desfășurate din ianuarie, propuneri de expoziții care vor fi inaugurate în lunile următoare precum și concrete. explicatii ale altor activitati care pot fi deja anuntate si care vor insemna fara indoiala un salt calitativ in programarea Palatului si un pas in continuare spre optimizarea spatiilor, in special a Gradinii

Conducerea echipei responsabil pentru Palau Robert este de a realiza o activitate dinamică și multidisciplinară, pentru toate tipurile de public și în diferite scenarii, care ridica Palau Robert ca un amplificator al ritmului tarii, un laborator de noi perspective si un forum pentru cel mai bun trecut, prezent si viitor al cetatenilor sai.

conferință de presă Va fi momentul perfect pentru a dezvălui câteva dintre surprizele de nivel înalt care vor avea loc în curând.

Sursa: Prezentarea presei a noii programari a Palau Robert: expozitii, concerte, evenimente si activitati pentru semestrul I al .