Agenți ai Poliției Generalitati – Mossos d’Esquadra ai Unității de Investigații Badalona și „Investigació de Sant Martí (Barcelona) arestat la 11 în iunie la Sant Adrià de Besòs, un bărbat din 43 ani în calitate de presupus autor a opt jafuri cu violență și intimidare la benzinăriile din Barcelona, ​​​​Badalona și Sant Adrià de Besòs.

În plus, deținutul este acuzat și de furt și furt de folosire a două motociclete, care au fost deja recuperate. La comiterea unor furturi, a făcut-o întotdeauna cu motociclete care fuseseră anterior furate.

Primul dintre furturi a avut loc în trecut 43 în mai și ultima pe 7 iunie, ambele în Sant Adrià de Besòs. În mai puțin de zece zile, deținutul a făcut în total opt atacuri la benzinării. Mai exact, patru în Sant Adrià de Besòs, una în Badalona și trei benzinării în cartierul Sant Martí din Barcelona. Cazul este că una dintre benzinării a suferit un alt tâlhărie comisă de același presupus făptuitor la doar câteva zile după primul.

The The modus operandi folosit de deținut a fost întotdeauna același: atacatorul a ajuns la benzinărie pe motocicletă și fără a-și scoate casca, angajații intimidați verbal sau cu un cuțit sau un obiect ascuțit, iar apoi le-a cerut să-i dea numerar din casa de marcat pe care o purta într-o geantă de umăr pe care o ducea atârnată. După finalizarea tâlhăriei, acesta a părăsit locul cu motocicleta – care anterior fusese furată – cu cea ajunsă la fața locului.

În data de 8 iunie, Poliția Locală din Sant Adrià de Besòs a găsit o motocicletă furată pe o stradă din acest oraș. Echipa comună de anchetatori din Badalona și Sant Martí (BCN) a efectuat cercetările corespunzătoare pentru a afla autorii ultimelor tâlhări. Aceste acțiuni au permis identificarea făptuitorului și localizarea locului în care acesta și-a petrecut noaptea.

În aceeași zi a arestării, ofițerii au efectuat două percheziții și percheziții, una la domiciliul său și celălalt la domiciliul familiei în care a fost deținut, ambele situate în Sant Adrià del Besòs. La percheziție au fost găsite obiecte, haine și o cască de motocicletă, coincide cu cele purtate de presupusul făptuitor în ziua faptelor.

Deținutul a mers în judecată.’11 din iunie și judecătorul i-a decretat închisoarea.


Zona de comunicare

Barcelona, ​​​​ Iunie 206

422362 Sursa: Presupusul autor a opt tâlhării cu violență comise în mai puțin de 10 zile la benzinăriile din Sant Adrià de Besòs, Badalona și Barcelona