În această dimineață, președintele Generalității, Pere Aragonès i Garcia, a reafirmat angajamentul Guvernului de a reduce „ la minimum ” impactul asupra mediului „ al întreaga activitate economică, a întregii producții, a întregului consum ”, avansând spre reducerea emisiilor de CO2 și eficiența energetică, și făcând acest lucru “ prin tehnicizare și inovare, printre alte măsuri ”. „ Riscăm viitorul planetei ”, a precizat el.

Așa a declarat șeful executivului în această dimineață la Sallent, unde a a condus introducerea tehnologiei Skypod în facilitățile ESBO Logistics Systems, o tehnologie de pionierat în Catalonia și Europa și care personalizează serviciul și reușește să reducă cu un 72 % Consumul electric al uzina cu privire la alte tehnologii utilizate în acest domeniu. „ Este chemat să revoluționeze lumea logisticii ”, a spus președintele, calificându-i impactul drept „ extraordinar ”. Aragonés a dat companiei ca exemplu „ al importanței de a gândi în mare și a crede în potențialul pe care îl avem, precum și în capacitatea de a anticipa și de a inova ”și le-a întins mâna pentru a-i însoți în continuare, întrucât în ​​spatele succesului lor“ se află progresul întregii economii productive a țării ”. În acest sens, el a amintit că Catalonia este un tărâm al oportunităților care lucrează pentru a merge înainte, generând prosperitate pentru toți, „ unind puterea antreprenorială a companiilor, excelența lucrătorilor și voința transformatoare a instituțiilor ”.

La eveniment au participat și primarul orașului Sallent, Oriol Ribalta, și delegatul teritorial al Guvernului în Catalonia Centrală, Rosa Vestit

La finalul vizitei, președintele s-a deplasat la Primăria Sallent, unde a remarcat că „ Sallent și întregul Bage trebuie să fie conducători, așa cum erau acum două sute de ani, ai verdelui. și reindustrializarea digitală a Cataloniei ”. „ Vă puteți baza pe Guvernul Cataloniei pentru a face acest lucru posibil, din valorile comune ale dreptății, libertății și progresului ”, a adăugat el.

Sursa: