Președintele Generalității, Pere Aragonès, a participat marți la inaugurarea noii crame Peralada, opera RCR Arquitectes. În cadrul evenimentului, șeful Executivului a subliniat că inaugurarea cramei este „ o modalitate de a demnifica industria vinicolă din Empordà și Catalonia ” și „ devine o emblemă a ceea ce ar trebui să fie linia de activitate a sectorului ”.

“ Catalonia este o țară a vinului ”, a spus președintele aragonez care a subliniat că industria vinicolă a depus un mare efort pentru a avansa în îmbunătățirea continuă a calității, orientându-se și spre internaționalizare oferind produse de cel mai înalt nivel care se potrivesc strategiei. de a promova Catalonia ca țară alimentară ”și de a putea fi o putere alimentară.

Șeful „Executivului a asigurat că noua cramă a grupului” reprezintă întregul potențial al Peralada și, cu acest potențial, vocația de excelență, calitate, experimentare și inovație care demonstrează sufletul din spatele acestui proiect de afaceri ”. ) Președintele Ara gonès a subliniat integrarea noii crame în mediu și certificarea energetică și de mediu „ care acreditează sustenabilitatea acesteia și eficiența proiectării și construcției ”. „ Progresul oricărui proiect de afaceri, în special al celor care au un impact semnificativ asupra teritoriului, trebuie să fie legat de durabilitate, integrare în mediu și respect pentru mediu ”, a explicat el.

La eveniment a participat și delegatul Guvernului Generalitati la Girona, Laia Cañigueral.

Sursa: Președintele Aragonés susține ca industria vinului să promoveze Catalonia ca putere alimentară