El președinte, în timpul vizitei. Președintele Generalitati, Pere Aragonès, a vizitat în această dimineață Rec.0 din Igualada pentru a afla, printre altele, inițiative locale și sustenabile de modă. „Rec.0 evidențiază bogăția trecutului nostru istoric și cartierele care de multe ori nu au fost cele mai vizitate atunci când ne bucurăm de orașele noastre”, a explicat președintele în urma vizitei, pe care a făcut-o însoțit de vicepreședintele Parlamentului Cataloniei în calitate de președinte, Alba Vergés și primarul orașului, Marc Castells.Festivalul se desfășoară în cartierul vechilor tăbăcării ale orașului și este un imbold pentru zonă, fapt care a fost evidenţiat de şeful Executivului. „Mai presus de toate, este o sămânță pentru transformarea acestei zone din Igualada și este un exemplu pentru restul acestor spații ale acestui bogat patrimoniu industrial al Cataloniei”, a adăugat președintele. Aragonès le-a mulțumit creatorilor de modă și organizatorilor pentru inițiativă, pentru că, a spus el „parte a societății civile, antreprenori și mai ales creatori de modă circulară care se bazează pe durabilitate” , a subliniat el.Președintele a vizitat mai întâi zona Pati Vila, unde se află brandul de modă pentru copii Beans Barcelona, ​​și Little Lia, tot o modă pentru copii promovată de cântăreața Beth Rodergas. Apoi s-a mutat în zona Cal Granotes, cu magazinele Míriam Ponsa, Txell Miras și Josep Abril, a continuat prin zona Adoberia, unde sunt spațiile creatorilor Núria Morera și Sita Murt.

În încheiere, președintele a vizitat primul etaj al Muzeului Pielei, unde i-a întâlnit pe câștigătorii și câștigătorii modei sustenabile. concurs al ultimei ediții a 14: The Artelier, Serendipity, Shuia Shuia și The Alfabetul și, de asemenea, spațiul dedicat comerțului local din Igualada.

Sursa: Președintele Aragonés: „Rec.0 evidențiază bogăția trecutului nostru istoric și este o sămânță pentru transformare”456722