Președintele Generalității, Pere Aragonès i Garcia, însoțit de ministrul afacerilor și muncii, Roger Torrent, a participat în această seară la 080 Barcelona Fashion_La Première, care deschide podiumul catalan, care se va desfășura până pe 8 aprilie în format digital. Directorul executiv a sărbătorit acest eveniment pentru că datorită lui „putem re-exprima potențialul creativ al Barcelonei și Cataloniei.”

Deschiderea ceremonia 206 va fi singurul eveniment fizic al unui eveniment care, potrivit președintelui Aragonului , este o oportunitate de a vedea talentul extraordinar care există în Catalonia, care bea din contemporaneitate și ideea cosmopolită de țară ”. Șeful Executivului a subliniat importanța ca acest eveniment să se desfășoare într-un mod hibrid deoarece „digitalizarea este democratizare ”. „Creativitatea nu înseamnă doar proiectarea de design și modă, ci există valori în spatele ei care sunt legate de circularitate și durabilitate ”, a adăugat el,

Barcelona Fashion 206 – platforma de modă promovată de Generalitat, prin Consorțiul de Comerț, Meșteșuguri și Modă (CCAM) – pentru a patra ediție, revine în format digital, dar de data aceasta, ca noutate, a inclus o seară de deschidere față în față. 206 Barcelona Fashion_La Première, a reunit designeri, designeri și mărci care participă la ediția 29 a concursului, care este desfășurate în perioada 5-8 aprilie, precum și personalităților și profesioniștilor din modă, inclusiv modele, fotografi de modă, stiliști, influenți, retaileri și reprezentanți ai școlilor de design vestimentar, precum și presei de specialitate.

Sursa: Președintele Aragonez în 080 : „Putem re-exprima potențialul creativ din Barcelona și Catalonia”