Cotidianul britanic Daily Mail semnaleaza activitatea unor grupari din Romania care aduc sute de cersetori, hoti si prostituate la Londra, inaintea Jocurilor Olimpice. Potrivit Daily Mail, citat de Mediafax, bande infractionale din Romania transporta cu autocarele sute de barbati, femei si copii la Londra, inaintea Jocurilor Olimpice, pentru a impanzi strazile ca hoti de buzunare, cersetori si prostituate.

Est-europeni fara nici un ban coboara din autocare la West End, deja dotati cu harti care le indica unde sa lucreze. Strazile din zona Marble Arch sunt pline de imigranti care dorm pe unde apuca. {loadposition publi}

Autoritatile evacueaza in fiecare noapte pana la 60 de romani fara adapost din zona Marble Arch si Oxford Street. Politia a descoperit 50 de femei aduse in zona pentru a lucra ca prostituate si au arestat patru cersetoare care foloseau copii cu varsta chiar si de trei saptamani, relateaza Daily Express.

Evacuarea oamenilor si curatarea mizeriei pe care o fac costa mii de lire sterline. Munca suplimentara a paznicilor a determinat deja costuri suplimentare de 13.000 de lire (circa 16.000 de euro), iar brosurile pentru a-i avertiza pe localnici sa nu le dea bani cersetorilor au costat 8.000 de lire (aproape 10.000 de euro).

Citeste mai multe pe Mediafax.ro 

{loadposition comment}