Ministerul Politicii Teritoriale a acordat aproape milioane de euro subvenții pentru daune aduse infrastructurii municipale și rețelei de drumuri provinciale și insulte. Pe de o parte, 2.24 .551,85 euro corespunzătoare acordului al Consiliului de Miniștri al 85 din august 2015 , și, pe de altă parte, 13.50.24,21 euro corespunzătoare acordului Consiliului de miniștri din septembrie 2022, în ambele cazuri, declararea mai multor comunități autonome „Zona grav afectată de o urgență de protecție civilă”.

În ultimii ani s-a înregistrat o creștere a resurselor alocate pentru repararea și deteriorarea serviciilor locale. Poate fi verificat în bugetul general al apelurilor fiecărui an (în euro):

Rezoluții publicate astăzi

Entitățile locale care vor primi subvențiile hotărârilor publicate astăzi în Monitorul Oficial de Stat sunt situate în comunitățile autonome Andaluzia, Aragon, Castilla – La Mancha, Castilla y León, Madrid, Comunitatea Valenciană, Extremadura, La Rioja și Galicia.

În luna aprilie a acestui an au fost anunțate granturile, în conformitate cu prevederile Ordinului HAP/196/470, din 10 din ianuarie, prin care se aprobă bazele de reglementare a subvențiilor al căror scop este executarea de lucrări de reparare sau restituire a: infrastructurilor, echipamentelor și dotărilor și serviciilor. aflate în proprietatea municipalităților și asociațiilor, ca urmare a dezastrelor naturale, precum și a rețelelor de drumuri ale consiliilor provinciale, consiliilor, consiliilor insulare și comunităților autonome uniprovinciale.

Odată ce termenele s-au încheiat, Subdelegațiile și delegațiile Guvernului au verificat cererile depuse prin transmiterea acestora către Ministerul Politicii Teritoriale, care rezolvă astăzi subvențiile pe care le finanțează până la . procente din proiecte.

Mai multe informații Lista finanțate proiecte (comandate de entitate beneficiară) Etichete: Ajutor BOE Sursa: Guvernul Spaniei – Premii de politici teritoriale 13 milioane de euro subvenții pentru deteriorarea infrastructurii municipal pentru catastrofe naturale