Încă nu te-ai gândit ce să faci în acest weekend? La Diario de Madrid vă sugerăm să vă lăsați fotoliul și să mergeți să vedeți una dintre premierele de pe panoul teatrului, să vă scufundați într-o experiență captivantă care vă permite să vă simțiți ca și cum ați fi în interiorul unei opere de artă sau că luați bebelușii tăi sau copiii mai mici să aibă primul contact cu lumea dansului și a circului.

Dansezi, iubito? (DANS PENTRU BEBEȘI ȘI COPILĂRII TIMPURIE)

Quinta de los Molinos Open Space. Strada Juan Ignacio Luca de Tena, 11

Echipa Open Space iubește provocările. Și ce poate fi mai stimulant decât lansarea unui ciclu de creații de dans contemporan pentru bebeluși? Prima care a acceptat provocarea a fost Luz Arcas, un prestigios creator de scenă, coregraf și dansator. După un proces creativ la Espacio Abierto, cu bucuria ca leitmotiv și punct de plecare, sâmbătă și duminică va arăta rezultatele cercetărilor sale într-o piesă pe care cel mai tânăr public. in casa se vor putea bucura, ca spectatori dar si ca dansatori invitati, pentru ca spectacolul se va incheia cu o improvizatie pe scena alaturi de cei mici care asista la fiecare spectacol. Pentru întreaga familie, cu bebeluși și copii de la 6 luni la 5 ani.

Otra vida ( TEATRU )

Teatrul-Centrul Cultural Fernán Gómez al vilei. Plaza de Colón, 4

Nu este niciodată prea târziu să-ți schimbi radical viața și să te decizi să te bucuri de ea cu toată intensitatea. Aceasta este concluzia la care a ajuns protagonista acestei comedii care, la ea 73 ani, decide să-și schimbe numele, Marta, care nu i-a plăcut niciodată, în Solange și să-și cheme prietenii vechi și apatici pentru a o însoți într-o nouă aventură vitală. Împreună încep o călătorie foarte diferită de orice a trecut înainte, plină de situații absurde și emoții noi care le vor transforma modul de a fi și de a vedea viața. Beatriz Carvajal, Jesús Castejón, Beatriz Arjona și Juan Gea dau viață acestor personaje care arată că nu este esențial să fii tânăr pentru a te distra și a contesta convențiile.