Planuri culturale pentru weekend

Planuri culturale pentru weekend

Spațiile culturale ale Primăriei Madrid sunt pline de propuneri pentru a profita la maximum de aceste zile libere. Teatru, jazz, expoziții, ateliere pentru cei mai mici și chiar un meci de fotbal cu alte reguli la care pot participa toți membrii familiei.

Paris, 750 (TEATRUL)

Teatrul Spaniol. Camera principală. Calle Príncipe, 16

Actorul, regizorul și dramaturgul Josep Maria Flotats adaptează opera lui Louis Jouvet Moliere et la Comédie Classique pentru a reflecta asupra profesiei de actor și artei teatrului. O funcție distractivă care vă permite să înțelegeți cum este construit un personaj pe mesele pitorești. Structura sa este stabilită din textul dramaturgului și regizorului francez Brigitte Jacques, Elvire-Jouvet 60, care este inspirat din reflecțiile lui Louis Jouvet însuși și pe care secretarul său le-a transcris după ce a participat ultimele cursuri pe care actorul și profesorul francez le-a predat înainte de a muri.

Piesa îi are în rolurile principale pe Belén Landaluce, Oscar Alló, Javier Morán, Juan Carlos Mesonero și Josep Maria Flotats și a fost a primit Premiul Max pentru cel mai bun spectacol de teatru și Premiul Ercilla pentru cea mai bună creație dramatică în 110961.

Gaudà (EXHIBIȚIA#400;N)

Despre autor

Publicitate

Publicitate

Hotnews.ro

Români în Madrid

Români în Madrid

Grupul românilor din Madrid pe Facebook

Contact

Contact Publicitate Banner Romanul.eu