Alegría a evidențiat importanța reformei pregătirii profesionale, „un proiect de țară care va permite tinerilor să aibă o pregătire profesională de calitate și, ulterior , să aibă un loc de muncă stabil și bine plătit”.

Doamna ministru a fost însoțită de primarul din Castelló, Amparo Marco, cu care a avut anterior o întâlnire la Primăria. Ulterior, împreună cu delegatul Guvernului în Comunitatea Valenciană, Pilar Bernabé, au vizitat lucrările de remodelare de pe Avenida de la Mare de Déu del Lledó pentru a îmbunătăți mobilitatea pietonilor și a bicicliștilor din orașul levantin, una dintre capitalele spaniole cu un nivel de execuție mai ridicat. a fondurilor europene, după cum a subliniat ministrul.

Pilar Alegría a subliniat importanța fondurilor europene pe care le va primi Spania. Unele fonduri care „ne transformă țara, orașele noastre și care ne permit să punem față și ochi transformării pe care o întreprinde guvernul spaniol prin mai mult de 140.0 milioane de euro din Planul de redresare”.

Pilar Alegría împreună cu primarul din Castelló, Amparo Marco

Mai multe informații Plan de recuperare, transformare și reziliență Etichete: Plan de recuperare, transformare și reziliență Sursa: Guvernul Spaniei – Pilar Alegría subliniază importanța fonduri pentru transformarea țării 140