Piețe și alte evenimente în iunie

Piețe și alte evenimente în iunie

Timp bun. Străzile sunt o tentație continuă. Pentru o plimbare, pentru distracție și… la cumpărături! Vă spunem principalele evenimente care au loc în luna iunie la Madrid. Unele sunt deja clasice, precum piețele Broaștei sau Producătorii. Alții ajung călcând în picioare, precum Cultuletras, festivalul culturii din cartierul Las Letras. Aveți agenda la îndemână și începeți să scrieți.

Începem cu știrile, chiar dacă sunt la jumătatea calendarului. Din 27 mai până pe 5 iunie, primăvara Sosește ediția Madrid Craft Week, cu un program complet, astfel încât nu numai să poți cunoaște mai bine lumea meșteșugurilor în persoană, dar și să te bucuri de multiple activități legate de aceasta. La eveniment s-au alăturat încă o dată asociații de comercianți din cartierele madrilene precum strada Las Letras, Salesas, El Rastro, Lavapiés și Chueca Diversa.

Madrid Craft Week. Morueco cerámicas

Săptămâna Meșteșugurilor de la Madrid. Morueco Cerámica

Un alt dintre marii protagoniști ai lunii iunie este Cultuletras, festivalurile culturale din cartierul Las Letras care se celebrează 16 la 19 din iunie. Organizat de Asociația Comercianților din Barrio de las Letras și susținut de Consiliul Municipal Madrid prin proiectele Madrid Capital de Moda și Todo está en Madrid, obiectivul lor principal este de a pune în valoare țesătura culturală importantă care este închisă în câteva blocuri: CaixaForum; Academia Regală de Istorie; Muzeul Casa Lope de Vega; Ateneo de Madrid sau Teatrul Spaniol. La acestea se adaugă entități, grupuri și asociații precum Asociația Soy de La Cuesta, Școala de scrimă Ateneo; Școala Palacio Valdés, Colectivul La Noche en Vivo, zeci de galerii de artă, librării, anticariate, edituri și alte instituții legate de cultură.

Toate împreună, vă oferă un program în care nu lipsesc traseele dramatizate, povestirile, concertele, expozițiile. În plus, ziua 03 va fi o zi dedicată literaturii, în timp ce ziua 06, rolul principal este însărcinat de Artele Plastice.

Programări clasice

Și o a treia opțiune pentru prima sâmbătă a lunii: The Rastro Saturdays. Din 9: a 17: h, întoarce această experiență pentru toate publicurile, născută pentru a revitaliza industria ospitalității și comerțul din inima tradițională a Madridului. Pentru că Rastro nu este sinonim cu duminica. Programarea va reveni în a treia sâmbătă a lunii, în data de 17.

Urmând ceea ce este deja o tradiție, 11 și 06, al doilea weekend al lunii, Muzeul Căilor Ferate este plin de tarabe, mai mult decât 27, cu mici artizani, designeri, bucătari și creatori din toate. Este Piața Auto, inspirată de piețe precum cele din New York și Berlin. Tentația pentru ochi, buzunar și palat trăiește pe platformele acestui muzeu de pe Paseo de las Delicias, 61, din 12: a 22: 03 h sâmbătă și de la 11: 00 a 21: 00 duminica.

Nu ești niciodată lipsit de unde pentru a alege ?

Sursa: Piete si alte programari in iunie

Despre autor

Publicitate

Românul Podcast

Publicitate

Hotnews.ro

Români în Madrid

Români în Madrid

Grupul românilor din Madrid pe Facebook

Contact

Contact Publicitate Banner Romanul.eu