Firma de transport pachete Logistica Trans Rom Neluțu Moise a introdus un nou serviciu pentru clienții săi din România și Spania, în colaborare cu FAN Courier.

Noul serviciu de transport colete la domiciliul clientului este disponibil pe întreg teritoriul României, atât la preluare pentru trimiteri, cât și la livrare.

Cost suplimentar de 50 de cenți pe kilogram

Serviciul de livrare sau preluare de la domiciliu, în România, este disponibil pentru un cost suplimentar de 50 cenți pe kilogram pe langa prețul pachetului.

Plecarea coletelor se face sâmbăta sau duminica, iar livrarea se face între zilele de miercuri și vineri din următoarea săptămâna.

Pachetele trebuie să fie ambalate și etichetate

FAN Courier Express acceptă doar trimiteri poștale ambalate și etichetate în mod corespunzător de către expeditor şi care au înscrise datele de identificare complete ale destinatarului: nume şi prenume, respectiv adresa completă de livrare și numărul de telefon.

Expeditorul răspunde de corectitudinea datelor înscrise pe trimiterea poștală, cât și de ambalarea corespunzătoare și etichetarea acesteia.

Trimiterile poştale care conţin bunuri fragile vor trebui ambalate corespunzător de către expeditor, utilizând ca umplutură folie cu bule, polistiren antişoc sau alt material care atenuează şocul mecanic, şi să aibă aplicată inscripţia „Fragil”.

FAN COURIER EXPRESS S.R.L. se obligă să recunoască şi să respecte inscripţiile/etichetele aplicate de expeditor şi să acorde o atenţie specială în manipularea şi depozitarea trimiterilor poştale în cauză.

Conținut interzis

Bunuri al căror transport este interzis prin dispoziții legale: bani, arme, muniții, droguri, material exploziv / toxic / inflamabil.

FAN Courier refuză preluarea trimiterilor poștale ce conțin bunurile descrise anterior, precum și trimiterile poștale care nu respecta condițiile de ambalare FAN.

* Articol publicitar.