Formați-vă în profilurile de locuri de muncă cele mai solicitate de companii. Faceți-o în profunzime și gratuit și contribuiți la capacitatea de angajare a șomerilor din Madrid sau care doresc să-și recicleze locurile de muncă. Acesta ar putea fi rezumatul Digital Talent School, o inițiativă născută din Consiliul Municipal Madrid, Bejob Employability și fundația NTT DATA, în colaborare cu Business Forum for Madrid, Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă și Clusterele Big Data Madrid și Cybersecurity Madrid. Sunteți la timp să vă înscrieți la prima sa propunere de formare: programare. Este gratuit. Continuați să citiți.

Școala „începe” în martie cu două programe de formare pentru persoane fără cunoștințe anterioare de securitate cibernetică și limbajul de programare Python. Ambele module se adresează unei game largi de persoane, profesioniști și freelanceri care au nevoie de abilități digitale pentru a-și impulsiona afacerile și care caută o reconversie profesională sau studii inițiale orientate către angajabilitate. În total sunt 60 locuri și mai mult de 900 Ore de formare gratuite online, deoarece fiecare program este format din 480 ore. Începe pe 23 în martie și se termină în octombrie.

Două dintre cele mai solicitate profiluriConform studiului promovat de Consiliul Municipal Madrid Analiza cererii de Talent în Big Data și Cybersecurity și realizată de firma de consultanță Hays Executive, orașul nostru are un deficit de dezvoltatori și programatori și acest deficit amenință potențialul de creștere al sectoarelor extrem de dinamice care ar putea în următorii ani să conducă creșterea economică a orașului și să promoveze redresarea prin promovarea schimbării către noi modele de producție.

Unul dintre domeniile care crește cel mai mult la fiecare dată. Ziua este securitatea cibernetică, având în vedere necesitatea ca toate companiile să asigure securitatea infrastructurilor lor tehnologice pentru a face față posibilelor amenințări cibernetice. Prin urmare, unul dintre module este securitatea cibernetică, cu 480 ore de predare online, defalcate ca urmează: 56 ore de curs online și lucru individual; 56 ore de masterclass tot online și lucru în grup; 23 ore de tutorat și rezolvare individuală a întrebărilor; 56 ore de exerciții de grup și 140 ore de proiect final. Aici aveți ghidul de conținut și informațiile complete ale cursului.

În celălalt modul, Python , vei putea învăța această limbă, una dintre cele mai folosite de oamenii de știință ai datelor. Sunt și 131 ore de instruire online, împărțite astfel: 100 curs online si munca individuala; 56 din masterclass online și lucru în grup; 56 tutorat și rezolvare individuală a întrebărilor; 56 de exerciții de grup și 56 ore pentru finalizarea proiectului final. În acest link veți găsi ghidul cursului. Începe pe 23 în martie și se va termina pe 24 octombrie.

Învățare bazată în întregime pe experiențăÎn fiecare dintre module vei găsi o recreare a condițiilor primului tău loc de muncă sau telecommuting. Învățarea este complet experiențială și se bazează pe provocări, lucru în colaborare, evaluări și sfaturi. Va trebui să depășiți 24 provocări în 24 săptămâni și a face asta va depinde de propriul efort. La training participă și mentori din cele mai importante companii din sector care, la rândul lor, vor fi potențiali angajatori. Când veți termina formarea, veți fi pregătit să îndepliniți sarcini de bază în oricare dintre aceste două domenii.

Școala de talent digital vrea să conecteze oferta și cererea de locuri de muncă și să formeze talentul calificat. care va permite companiilor să se concentreze pe digitizarea pe care o cere lumea de astăzi.

Dacă sunteți interesat, completați acest formular de preînregistrare și trimiteți-l la această adresă de e-mail.

)

Sursa: Obțineți cursuri gratuite în programare la Școala de talente digitale