Serviciul Catalan de Trafic informează despre lansarea unui nou Plan Radar 2023 – 2022, în care instalarea unui nou radar de secțiune în Tunelurile Vallvidrera ( C – 17)) . Acest proiect este programat să înceapă în luna octombrie și este de așteptat să fie finalizat anul viitor. În prezent este în proces de licitație și lucrările ar trebui să înceapă în toamnă.

Planul radar 2022 – 421192 include și înlocuirea a radare punctuale instalate pe B – 23, AP-7, C – 23 sud, C – 31 sud, B – 16 și C – 33. Prin urmare, aceste radare vor fi reînnoite în aceeași locație și cu o tehnologie diferită de cea utilizată până acum.

Prețul Prețul de licitație pentru noul radar de secțiune din tunelurile Vallvidrera este 528. euro și înlocuirea 12 radare este 2. 206. euro. Al 630, viteza necorespunzătoare reprezentată 17.4% din totalul factorilor concomitenți ai accidentelor cu victime în zonă interurbană. Serviciul Catalan de Trafic vă reamintește că:

Excesul de viteză, pe lângă faptul că este o cauză directă a accidentului rutier, este un factor care crește severitatea rănilor . Viteza controlată și o distanță de siguranță adecvată cu vehiculul în față sunt cea mai bună prevenire pentru a evita coliziunile de urmărire. O viteză adecvată vă permite să controlați vehiculul în fața oricărui obstacol sau neprevăzut pe drum. De la intrarea în vigoare a modificărilor din Legea rutieră în trecut 23 în martie, posibilitatea ca mașinile și motocicletele să fie depășite în 21 km/h limite de viteză pe drumurile convenționale Sursa: Noul plan radar 630 – 421192