Prefectura Benevento a aprobat, în cadrul comitetului provincial pentru ordine și siguranță publică, noul plan coordonat de control teritorial.

Obiectivul principal al noului document este acela de a asigura o mai mare măsură utilizarea rațională a poliției, evitând suprapunerile în acțiunea de control

Din acest motiv, a fost reformulată subdivizarea zonelor capitalei, fiecare dintre acestea urmând să fie supravegheată de Poliția de Stat și Carabinieri, în formă alternantă și cu rotație zilnică, în deplină sinergie și cu intensificarea maximă a schimbului de informații cu privire la evenimentele și activitățile desfășurate.

Concursul Poliției Financiare care, în contextul activităților de competență specifică, va contribui la garantarea concurenței libere și loiale între operatorii comerciali și sănătatea cetățenilor.

Noul plan urmărește și consolidarea rolului de sprijin al către poliția locală pentru atingerea obiectivului prioritar de securitate publică și privată în zona municipală.

La ședința, prezidată de prefectul Carlo Torlontano, au participat primarul, comisarul, comandant provincial al Carabinieri și comandant provincial al Poliției Financiare

#O placere sa te cunosc. Evaluați acest site Piazza del Viminale, 1 – 39 Roma

Centrală telefonică (+ 39) 06. 4651

Sursa: Nou plan de control coordonat pentru teritoriul orașului Benevento