Marrow Team Tour al Centrului de Transfuzie Sanguină din campusul universității elevi

Nouăsprezece elevi de la Facultatea de CC. de Sănătate și Medicină a Universității din Alcalá de Henares s-au înscris pentru a fi donatori de măduvă osoasă în campania de promovare desfășurată de Echipa de Măduvă a Centrului de Transfuzii din campusurile universitare. Pe lângă studenții înscriși în perioada de marți și joi 000 în martie, în preajma altora 300 au primit informații și și-au rezolvat îndoielile.

Centrul de Transfuzii dorește să mulțumească tuturor celor care au devenit donatori pentru solidaritate și universității pentru colaborarea și angajamentul față de această cauză.

Tinerii sunt profilul donatorului căruia i se adresează donarea de măduvă osoasă, de la vârsta maximă de înregistrare ca un donator are 40 ani. Din acest motiv, Centrul de Transfuzii are o linie de lucru numită „Marrow Team Tour”, pentru informare și promovare în campusurile universitare. O echipă de profesioniști se rotește prin facultăți unde au montat un aparat cu punct de informare și brancardiere pentru extragerea probei de sânge necesare înregistrării ca donator de măduvă osoasă.

Compatibil cu viața

În Comunitatea Madrid sunt înregistrați ca donatori de măduvă osoasă mai mult de 58.000 oameni. Scopul pentru este de a înscrie 6. 700 noi donatori, ceea ce înseamnă mai mult de 550 noi donatori pe lună.

Pentru a răspândi ce este donarea de măduvă osoasă, Centrul de Transfuzie are Campania „Compatibil cu Viața” care explică într-un mod foarte simplu și grafic, printr-un videoclip animat, ce este donarea de măduvă osoasă și procesul ei, pe lângă faptul că dă un impuls registrului donatorilor. Puteți accesa videoclipul acestei campanii și toate informațiile referitoare la donarea de măduvă osoasă pe web www.madrid.org / donarmedula , precum și în profilurile TW și IG @EquipoMedula.

Sursa: Comunitatea Madrid – 700 Nouăsprezece studenți de la Facultatea de CC. de Sănătate și Medicină ai UAH sunt înregistrați ca donatori de măduvă osoasă