Cu o lună până la Sant Jordi, librăria online a Generalitati de Catalunya a fost reînnoită cu un nou design care se adaptează dispozitivelor mobile și simplifică diverse funcționalități. Noua Librărie pune la dispoziția publicului, într-un mediu sigur, achiziția de publicații editate de diferitele departamente și organe ale Generalitati, uneori greu de achiziționat în circuitul comercial.

În catalog. din această Bibliotecă, cu mai mult de 6 24 titluri, veți găsi totul, de la publicații populare la publicații tehnice sau academice, cu o gamă tematică care acoperă toate domeniile de acţiune guvernamentală. De exemplu, fac parte publicațiile Memorialului Democrat ( Cărți împotriva bombelor , Elna, maternitatea etc. . .), de la Departamentul de Cultură (recentul și fascinantul Joan Perucho. Creație, imaginație și bun gust sau cele mai recente piese în premieră la Teatre Nacional) sau științifice, tehnice , materiale economice , sociale, administrative sau juridice ale diferitelor departamente și organe ale Generalitati, cum ar fi studiile specifice ale Institutului de Studii Autonome sau „Cataloagele de peisaj” complete ale Departamentului de Politici Digitale și Teritoriale sau col. ·

Această acțiune de reînnoire a Librăriei, se inserează în axele 1 și 3 din Planul de Guvernare al Legislaturii XIV, în domeniile „Bună guvernare și guvernare deschisă” și „Digital”. politici.”

De la deschiderea sa pe 2009, Librăria din linia Generalitati a deservit comenzi în 50 țări oase diferite. Pe lângă librăria online, publicațiile Generalitati sunt comercializate și prin librării private, cu o legătură specială către mai mult de 50 librării care fac parte din Rețeaua Librăriilor Acreditate a Generalitat.


Link-uri

Noua Librărie Online a Generalitati:

https://llibreria.gencat.cat

Rețeaua Librăriilor Acreditate ale Generalitati de Catalunya

https://dogc.gencat.cat/ca/publicacions-de-la-generalitat-de-catalunya/xarxa-de-llibreries-acreditades-de-la- generalitat-de-catalunya / index.html

Sursa: Noua librărie online a Generalitati