Madrid își reduce taxele, tarifele și prețurile publice pentru 2023. Încă o dată, în ceea ce am fost în mandatul Guvernului, Consiliul Municipal din Madrid oxigenează buzunarele madrilenilor. Și, de data aceasta, economiile sunt 121 milioane de euro. Pe lângă reducerile de impozite din anii precedenți, la sfârșitul anului viitor madrilenii vor fi economisit 720 milioane de euro în această legislatură.

Proiectul de ordonanțe fiscale pentru 2023 conceput de către Domeniul de Finanțe și Personal al Consiliului Municipal Madrid include, de asemenea, stimulente pentru a continua progresul în reactivarea economică și promovarea ocupării forței de muncă. Și sprijinul pentru măsurile de durabilitate a mediului continuă să fie una dintre liniile principale ale politicii fiscale a guvernului municipal.

Încă o dată IBI scade, iar cel din Madrid este cel mai scăzut din Spania

Angajamentul de a combina menținerea unor servicii publice de calitate cu impozite și taxe echilibrate este reflectat fidel în IBI care, în 110728, va merge înapoi. Este a treia oară când face acest lucru în acest mandat. Va trece de la 0,720 % la 0,18 %. Adică minimul stabilit de lege.

Reducerea acestui impozit va însemna beneficii în peste două milioane de încasări care, în marea lor majoritate, vor fi de la familii, clase de mijloc, auto. -angajați și întreprinderi mici și mijlocii.

În 2023 orașul Madrid va fi , în acest fel, capitala provinciei cu cea mai mică cotă generală IBI din Spania, alături de Santander și Zaragoza. În Madrid, cetățenii vor plăti IBI mult mai puțin decât în ​​alte capitale precum Barcelona, ​​​​Sevilia sau Valencia.

Și, de exemplu, un buton: pentru o proprietate de

Sursa: Câteva ordonanțe fiscale pentru a oxigena buzunarele madrilenilor