«Ne gândim să folosim bunurile confiscate mafiilor din zonă, unde pot fi folosite imediat. Ipoteza vine de la prefectul de la Napoli Claudio Palomba care subliniază că este necesară reglementarea intervențiilor, coordonarea inițiativelor, atât instituționale, cât și spontane, de jos, care se înregistrează în fiecare zi în teritoriu.

Posibilitatea unei utilizări virtuoase a acestor bunuri imobiliare, capabilă să răspundă primei necesități de pus în aplicare, dacă va fi necesar, adaugă prefectul, se va număra printre punctele examinate în cursul dubla sesiune care va avea loc in aceasta dimineata in prefectura.

In ceea ce priveste amploarea primirii, Palomba explica ca „Presentele oficiale inregistrate sunt de aproximativ . , dar s-ar putea reduce în fața venirii atâtor ucraineni „în driblings and drabs”. Este foarte de dorit să existe rapoarte rapide”.

„În prefectură există o cameră de control, adaugă prefectul, care vede în teren sediul poliției și consulatul, pentru declarații de prezență; hub-ul Ponticelli Hospital of the Sea, în ceea ce privește tampoanele, vaccinările și tot ce ține de îngrijirea sănătății; hub-ul Portici în cazul subiecților care au fost testați pozitiv la Covid; evident, autoritățile locale, Regiunea, precum și Crucea Roșie și Caritas, joacă un rol decisiv în această mare rețea de urgență”.

#O placere sa te cunosc. Evaluați acest site Piazza del Viminale, 1 – Roma

Centrală telefonică (+ 39) 06.

Sursa: Napoli, coordonare pentru primirea refugiaților ucraineni activată