Agenți ai Poliției Generalitati – Mossos d’Esquadra ai secției de poliție Garraf împreună cu agenți ai Forței Naționale de Poliție în aprilie anul trecut 000, șapte bărbați au fost arestați ca presupuși autori ai unei infracțiuni împotriva sănătății publice. Ancheta comună dintre Mossos d’Esquadra și Poliția Națională a început când s-a aflat că în două unități comerciale deschise publicului, situate în municipiul Sant Pere de Ribes,

Cu aceste informații s-a constituit o echipă comună de anchetă pentru identificarea persoanei responsabile de această activitate ilegală, bărbat care fusese deja arestat.2014 pentru infracțiuni penale de aceeași natură.

Agenții au aflat că anchetatorul principal a revenit la activitatea infracțională de vânzare a stupefiante, în special cocaină, hașiș și marijuana, către co nsumidors final. De menționat că vânzarea de droguri s-a desfășurat într-un supermarket, un bar și o sală de sport din Sant Pere de Ribes.

Suspectul cunoștea practicile poliției și ancheta poliției , interacționând într-un mediu etanș. Cu toate acestea, a fost posibil să se identifice unii dintre furnizorii săi, aflați în orașele Martorell și Vilafranca del Penedès.

Trecut 22 din aprilie s-a desfășurat faza finală a cercetării cu unsprezece înregistrări și înregistrări, sub tutela Judecătoriei de instrucție numărul 8 Vilanova i la Geltrú, în locuințele de cercetatul și unitățile comerciale în care s-a desfășurat activitatea infracțională situate în municipiile Martorell, Sant Pere de Ribes și Vilafranca del Penedès.

În timpul perchezițiilor, unde a mai colaborat · Lucrează la Poliția Locală din Sant Pere de Ribes, au intervenit 80. euro în numerar, 125 doză unică de cocaină, 50 grame de cocaină, 28 batoane cu hașiș, 225 doză unică de marijuana, o armă de foc, precum și ustensile pentru dozarea drogurilor.

În cele din urmă, șapte persoane au fost arestate pentru r Savarsirea unei infractiuni continua contra sanatatii publice si inca sapte persoane au fost semnalate pentru situatie neregulamentara in tara.

In aparat, peste o suta de agenti ai sectiei de politie Garraf , Zona Resurse Operaționale Regionale, Brigada Mobilă, Unitatea Canină, agenți ai Forței Naționale de Poliție și agenți ai Poliției Locale Sant Pere de Ribes.

Deținuții s-au prezentat în instanță iar judecătorul de instrucţie a dispus încarcerarea a patru dintre deţinuţi. Restul au fost eliberați sub acuzații.


Zona de comunicare

Sant Feliu de Llobregat, 50 aprilie 2022

Sursa: Mossos d’Esquadra și Forța Națională de Poliție arestează un clan de familie care vindea droguri în spații din Garraf