Ofițeri ai Poliției Generalitati – Escadrila Mossos d ‘ Divizia de Investigații Criminale (DIC) a Regiunii Poliției Metropolitane de Sud au soluționat uciderea unei femei, al cărei cadavru a fost găsit într-un container. Granada del Penedès pe 4 martie. Ancheta, care a fost ținută secretă până în prezent, a stabilit că presupusul autor al crimei este fostul partener al victimei, un 51 bărbat, care a fost arestat miercuri 27 aprilie. .

Faptele se întorc la pe 4 martie, când Mossos d’Esquadra au aflat că trupul unei femei a fost găsit într-un container din Granada del Penedès. În aceeași zi, anchetatorii l-au arestat pe fratele victimei, un bărbat de 11 ani , în legătură cu moartea sa. Judecătorul de fond și instrucție numărul 4 din Vilafranca a decretat pedeapsa cu închisoarea deținutului.

Anchetatorii DIC au continuat însă să lucreze la caz în vederea lămuririi faptelor. Procesele desfășurate timp de aproape două luni au permis să se constate că presupusul autor al decesului femeii era fostul său partener și, din acest motiv, trecutul 45) April bărbatul a fost arestat. Judecătorul de primă instanță și instrucție numărul 4 din Vilafranca a decretat intrarea sa în închisoare după mers în judecată. Zona de comunicare

Barcelona, ​​​​ Mai 206

Sursa: Mossos d’Esquadra rezolvă uciderea unei femei în Granada del Penedès cu arestarea lui fostul ei partener