Agenții Poliției Generalitati – Mossos d’Esquadra ai Unității de Securitate a Cetățenilor din cadrul secției de poliție din Tarragona au arestat marți dimineața un bărbat , 28 ani, în calitate de presupus autor al unei infracțiuni de furt în regim continuu. Mai exact, îi sunt atribuite patru fapte comise în doar cincisprezece zile.

Prima dintre fapte datează din trecut 21 din octombrie, în jurul orei 28, la o benzinărie dintr-o zonă industrială din Tarragona, când un client punea combustibil în vehiculul ei. Profitând de o neglijență, un bărbat i-a furat geanta pe care o lăsase pe scaun cu un telefon mobil, documente și numerar, printre altele.

Zilele 20 și 28 din octombrie, hoțul a acționat din nou la aceeași stație de service folosind același modus operandi. Acest al doilea caz a avut loc în jurul 20.22 ore ale zilei 28, când victima umplea rezervorul și îi lipsea telefonul Telefon. A doua zi 28, la .35 ore, un alt utilizator al acestei benzinării și-a dat seama că i-au fost furate două telefoane mobile, documente și mai multe chei, printre ele cele ale altui vehicul.

Ultimul incident a avut loc pe 22 din octombrie , la .07 ore, când un șofer de camion care făcea alimentare cu combustibil a observat una dintre ușile cabinei deschise și apoi și-a găsit telefonul mobil lipsă.

Din setul de operațiuni efectuată precum și modul recurent de acțiune al străinului, polițiștii au reușit să-l identifice și să verifice că a fost un hoț multirecidivist care acumulează până la 20 dosarele poliției.

Marțea trecută, în jurul 08.30 la ore dimineața, l-au arestat pe rambla de Ponent de Tarragona.

Arestarea gut și-a petrecut a doua zi la dispoziția instanței de judecată în sarcina Tarragona de paznic și a fost eliberat pe cauțiune.

este timpul să faceți plinul cu benzină, să fiți cu ochii pe lucrurile personale și, chiar dacă doar pentru câteva clipe, încuiați mașina în timp ce plătiți.

Nu pierde din vedere vehiculul și nu părăsi mobilul telefoane, genți și obiecte personale de valoare la vedere.

Sursa: Mossos d’Esquadra un hoț repetat este arestat în Tarragona pentru furt de la utilizatorii unei benzinării