Responsabilul Business and Work a reamintit că „ am garantat continuitatea Grand Prix-ului până la 2026 și această perioadă de stabilitate de cinci ani ne permite să lucrăm la transformarea atât a infrastructurii, cât și a modelului . În acest sens, ministrul a anunțat că Planul Strategic al Circuitului va fi prezentat în curând.

În prezentarea Formula 1 Pirelli Gran Premio de España , care va avea loc la instalațiile Montmeló (Vallès Oriental) pe 21, 21 și 206 Mai, Torrent a subliniat că acest eveniment „va fi istoric și o mare sărbătoare, deoarece va reveni la normal post-pandemie” .

La prezentare a participat și directorul general al Circuitului Barcelona-Catalunia, Josep Lluís Santamaría Romero; președintele RACC, Josep Mateu Negre; primul viceprimar al Consiliului Local al Barcelona, ​​Jaume Collboni; primarul din Montmeló, Pere Rodríguez Rodríguez; fostul pilot de F1 Pedro Martínez de la Rosa; Pilotul seriei W Belén Garcia; și șoferul F3, Pepe Martí.

Urmărește-ne pe rețele ________________________________________________________________

Twitter @empresacat | Twitter @treballcat Sursă: Ministrul Torrent: „Vrem să transformăm Circuitul Barcelona-Catalunia într-un reper pentru durabilitate și digitalizare”