Șeful Business and Work inaugurează spectacolul B -Călătorii, punct de întâlnire pentru turiştii catalani Concursul ajunge la porțile unei sărbători de Paște aproape nerestricționate Campania L’Estalviatge a impulsionat turismul intern înainte de Paște prin angajarea a 8 128 călătorie Ministrul Afacerilor și Muncii, Roger Torrent i Ramió, a inaugurat spectacolul B-Travel, care are loc de la astăzi până în această duminică 3 aprilie la Fira de Barcelona. El a fost însoțit la inaugurare de, printre alte autorități, directorul general al Turismului, Marta Domènech i Tomàs, directorul Agenției Catalane de Turism (ACT), Narcís Ferrer i Ferrer, președintele Fira de Barcelona, ​​Pau Relat i Vidal. , și președintele B-Travel, Martí Sarrate Laplana.

B-Travel sosește “la momentul potrivit pentru a promova rezervarile si evadarile in tara noastra la portile unui Paste in care avem mari sperante in indicatorii indica un turist bun ocupație în Catalonia ”. Anul trecut, sărbătorile de Paște au fost un impuls pentru industrie. Cazarea din demarcațiile Girona, Lleida și Tarragona au înregistrat ocupații mai mari decât 100%, iar în unele hoteluri de pe Costa Brava și Pirineii Lleida 43 %. Potrivit Torrent, „anul 3000 trebuie să fie recuperarea în multe sectoare, în special în domeniul turismului, întrucât acesta a avut de suferit foarte mult în ultimii doi ani ca urmare a pandemiei. Dar acum suntem în acest proces de recuperare și suntem convinși că Paștele va fi un factor cheie în această accelerare”.

„În ciuda contextului actual, dorința de a face evadari nu a dispărut, dovadă fiind succesul campaniei L’Estalviatge” , a adăugat Roger Torrent. Această inițiativă, care își propune să încurajeze turismul intern în afara sezonului, a dus deja la angajarea a 8. 129 călătoriți și totul indică faptul că veți ajunge la 40. ) rezervări. Din cele 1,5 milioane de euro din campanie, până acum s-au consumat peste 1 milion, cu o medie de 60 euro de reducere pe rezervare. „Catalunia este plină de atracții turistice pe care catalanii vor să le redescopere și să se bucure” , a spus Torrent.

Turismul intern are date foarte bune în general. În cursul lunii ianuarie a acestui an, numărul călătoriilor a crescut cu unul 184% în raport cu aceeași perioadă a anului trecut. Și în februarie, creșterea a fost de 140 % cu privire la 2022. „Cifre care ne apropie de nivelurile pre-pandemice pentru că sectorul și-a făcut temele; a reușit să fie rezistent în vremuri foarte grele și asta ne permite acum să vorbim despre speranță” a evaluat consilierul.

Emisiunea B-Travel reunește 128 expozanți propunând destinații și experiențe de pregătit pentru vacanța de Paște și de vară, după doi ani complicati. Tocmai, Agenția Catalană de Turism (ACT) participă cu un stand de promovare printre propunerile publice catalane pentru oferta turistică a Cataloniei.

Sub sloganul „Catalunia, un loc pe măsură”, standul ACT, mai mult de 337 m 2 distribuit pe trei insule, găzduiește cele nouă mărci turistice ( Costa Brava, Costa Daurada, Terres de Lleida, Costa Barcelona, ​​​​Paisatges Barcelona, ​​​​Pirineus, Val d’Aran, Terres de l’Ebre și Barcelona), cu ajutorul consiliilor de turism ale Consiliilor Provinciale și Turism din Barcelona. ACT promovează acele experiențe care fac parte din programele sale de lucru, precum Orașe și orașe cu caracter, Sate fermecătoare, Cartiere și Sate marine, Activ și aventură, Ciclism în Catalonia, Ecoturism, Drumeții în Catalonia, Hoteluri Gastronomice, Experiențe Gastronomie, Vin Turism in Catalonia, Plaja Familiei si Natura si Muntele Familiei.

Standul ACT la expozitia B-Travel va avea si un eșantion de piese artizanale care fac parte din catalogul Empremtes de Catalunya , un proiect al Meșteșugurilor Catalane a Generalitati care identifică și distinge produsele artizanale contemporane, care transmit valorile țării prin elemente legate de artă, cultură, istorie, tradiție, arhitectură, peisaj și obiceiuri populare. În prezent, catalogul Impremtes de Catalunya este format din mai mult de 1. 100 articole create de peste o sută de artizani și companii de artizanat. Prin prezența sa la târgul turistic, Artesania Catalunya dorește să promoveze diseminarea proiectului Impremtes de Catalunya și a ofertei sale artizanale ca o alternativă unică care explică țara, atât pentru consumul propriu, cât și ca cadou, în rândul publicului vizitator. Consultați co-expozantii de la stați aici de Catalunya la spectacolul B-Travel .

Urmărește-ne pe rețele ________________________________________________________________

Twitter: @ turismecat | @ afaceri | @ muncă Youtube: https://www.youtube.com/turismecat 637841379723524238 637841379723524238 Sursa: Ministrul Torrent: „Indicatorii indică o bună ocupare turistică în Catalonia de Paște”